Muuttovalmis Vantaan Neulansilmä

Muuttovalmiissa Asunto Oy Vantaan Neulansilmässä on myynnissä enää muutamaa erikokoa olevaa kaksioita ja kahta erikokoista kolmen huoneen asuntoa. Asuntoihin lisätilaa tuovat suuret lasitetut parvekkeet. Yhtiön autopaikat ovat kaksitasoisessa pysäköintirakennuksessa, josta löytyy latauspisteitä sähköautoille.

Arkkitehdin puheenvuoro

”Asunto Oy Vantaan Neulansilmä sijaitsee Laajavuorentien ja Raiviosuonmäen kulmauksessa lähellä Martinlaakson asemaa ja palveluja. Neulansilmä liittyy Martinlaakson kehittyvään kaupunkimaiseen arkkitehtuuriin. Kivijalassa Laajavuorentien puolella on liiketila, yhteistiloja ja asuntoon liittyvä työtila. Pysäköintilaitos jatkaa rakennuksen kivijalkaa Laajavuorentien puolelle. Julkisivumateriaalit ja väritys yhdistävät arkkitehtuurin ympäristön tummiin tiiliverhoiltuihin pientaloihin sekä Laajavuoren kerrostalojen vaaleisiin rappaus- ja betonipintoihin.”

Juha Kämäräinen, arkkitehti SAFA
ArkOpen Oy

Neulansilmän esittelyt järjestetään vain yksityisesittelyinä. Suosittelemme esittelyssä kasvomaskin käyttöä. Sovi oma esittelysi ottamalla yhteyttä asuntomyyntiin puh. 0800 122 200, asuntomyynti@srv.fi tai tämän sivun chatbotin kautta.

Previous
Next
  • Osoite
    Laajavuorentie 6, Martinlaakso, Vantaa, 01620, VANTAA
  • TilaValmis
  • Valmistumisaika6/2020
  • Huoneistojen määrä103
  • Kerroksia7
  • TonttiOma

Jaa sivu

Katso videot ja 360 virtuaalikierrokset

Voit tutustua eri asuntoihin näppärästi omalta kotisohvaltasi käsin! Jäljellä on enää yksi 47,5 m2:n kaksio ja 62,5 m2:n kolmio.
2h+kt 47,5 m2
360-kierros
Ladaaan sisältöä...
3h+kt 62,5m2
Video kolmiosta vaatehuoneella
Ladaaan sisältöä...
3h+kt 62,5 m2
360-kierros kolmiossa vaatehuoneella
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

C10473h+kt62.5 m²110 765 €315 690 €Vapaa
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Lähin ruokakauppa sijaitsee viereisessä korttelissa ja kattavammat palvelut löytyvät Martinlaakson ostoskeskuksesta tai muutaman kilometrin päästä Myyrmäestä. Länsi-Vantaan ainoa ruotsinkielinen alakoulu sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä. Martinlaakson kouluun on kymmenen minuutin kävelymatka. Alle kilometrin säteeltä löytyy useita päiväkoteja. Martinlaakson urheilukentälle on matkaa 100 metriä.

Juna on kätevä tapa liikkua nopeasti ja kätevästi Helsingin keskustaan tai lentokentälle. Helsingin keskustaan suunnatessa Martinlaakso on edullisemmalla AB-vyöhykkeellä. Bussipysäkki löytyy aivan talon edestä. Lisäksi omalla autolla on sujuvat yhteydet Hämeenlinnanväylälle ja Kehä III:lle.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Olemme suunnitelleet jokaiseen kohteeseen valmiita asunnon hintaan kuuluvia sisustusvaihtoehtoja sekä lisähintaisia ratkaisuja, joista voit valita mieleisesi. Sisustusvaihtoehdot löydät Interiors –esitteestä. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvaihtoehtoihin.

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898

Lue myös nämä

Muita kohteitamme alueella

Ajankohtaista