Uudiskohteet Pyynikki

Myytävät asunnot

Tampereen Pyynikissä myydään myös uusia asuntoja

pyharanta-tekstiin

Uutta asuntoa etsivän toiveissa on useimmiten mukava ja miellyttävä asuinympäristö. Myytävänä olevia asuntoja selatessa etsitään mukavaa ikkunamaisemaa, ja toivotaan että itselle tärkeät palvelut löytyisivät mahdollisimman läheltä. Tampereen Pyynikki on kaupunkikohteena uniikki. Myytävät uudiskohteet on rakennettu ainutlaatuiselle paikalle rannan tuntumaan. Pyhäjärven selkä aukeaa kauniina ikkunoiden edessä ja ympärillä levittäytyvät Pyynikinharjun upeat ulkoilumaastot. Täällä voi ammentaa luonnon monivoimaisuudesta kaikkina vuodenaikoina. Tampereen Pyynikki täyttää asuinpaikkana varmasti vaativankin asunnonetsijän toiveet. Ja mikä parasta, täällä voi päästä muuttamaan täysin uuteen kotiin.

 

Pyynikin ainutlaatuinen sijainti tekee luonnossa liikkumisesta helppoa ja houkuttelevaa. Pyhäjärvi rantamaisemineen sekä vene- ja hiekkarantoineen luo puitteet kesäisille vesinautinnoille ja talvisille hiihtoretkille. Tunnelmallisia ulkoilureittejä löytyy myös yli 90 hehtaarin harjualueelta, johon pääsee hetkessä ympäri vuoden. Lähistöllä sijaitsevat mm. vuonna 1929 valmistunut Pyynikin näkötorni, Varalan urheiluopisto, Pyynikin kesäteatteri sekä Hotelli Rosendahl ravintoloineen, rantoineen ja tenniskenttineen. Pyynikin Trikoon historiallisen tehtaan tiloissa toimii mm. ravintola ja kuntosali. Lisäksi alueelle on alustavasti suunnitteilla mm. päivittäistavarakauppa, lisää ravintola- ja kahvilatiloja, majoitus-, kauneus- ja hyvinvointipalveluja sekä uusi venesatama ja vierasvenelaituri.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Tampereen Pyynikkiin rakennettu uudiskohde ovat tästä elävä esimerkki. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.