Uudiskohteet Kaleva

Vanha kunnon Tampereen Kaleva on kokenut viime vuosina voimakkaan muutoksen. Alueesta on muodostunut uusi ja haluttu asuinalue. Tutustu alla SRV:n myytäviin uudiskohteisiin Tampereen Kalevassa.

Myytävät asunnot

SRV:llä rakentuu myytäviä asuntoja Tampereen Kalevaan

tampere-kaleva-tekstiin

Vanha kunnon Tampereen Kaleva on kokenut viime vuosina voimakkaan muutoksen. Alueesta on kuin varkain muodostunut uusi ja haluttu asuinalue, joka tarjoaa myytäviä uusia asuntoja, palveluja arkeen ja vapaa-aikaan helposti ja vaivattomasti kävelyetäisyydeltä. Liikenneyhteydet kauemmaksikin toimivat loistavasti niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla. Mutta on Kalevan alueen sisälläkin ne muita paremmat paikat asua. Ja niille paremmille paikoille rakentaa SRV asiakkailleen uusia asuntoja. Tampereen Kalevan myytävät uudiskohteet tarjoavat myytävä asuntoja hyvällä sijainnilla etsiville turvallisen tavan hankkia oma asunto, johon ei tule kalliita remontteja pitkiin aikoihin.

 

Tampereen Kaleva on lähellä aivan kaikkea

 

Tampereen Kaleva on kuin kaupunki kaupungin sisällä. Alueella sijaitsevat mm. päiväkoti, ala- ja yläasteen koulut, urheilulukio, Tampereen ammattikorkeakoulu, ammattiopisto Tredu sekä lyhyen matkan päässä Tampereen yliopisto ja Teknillinen yliopisto.

 

Erinomaisia liikuntamahdollisuuksia tarjoavat lähialueen uimahalli, maauimala, Hakametsän jäähalli, jalkapallo- ja golfkentät sekä Kaupin urheilu- ja luonnonpuisto vain muutaman kilometrin etäisyydellä. Lähellä on myös monia sisäliikuntapaikkoja kuten kuntosaleja sekä tennis-, salibandy- ja keilahallit.

 

Lähipalvelut löytyvät Sammonkadun toiselta puolelta Kalevan kauppakeskuksesta, johon sijoittuu mm. hypermarket, ravintoloita, urheilu- ja kodinkoneliikkeitä, kukkakauppa, kampaamo ja tietysti elintarvikekauppa.

 

Eikä tässä vielä kaikki. Pian alueella kulkee pikaratikka, jolla pääsee sekä Hervannan suuntaan että keskustan
palveluiden ääreen. Omalla autolla liikkuvien on aina ollut helppo valita Kaleva omaksi asuinalueekseen. Täällä liikkuminen sujuu välineistä riippumatta.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Tampereen Kalevan myytävät uudiskohteen ovat hyvä esimerkki tästä. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.