Uudiskohteet Tampere

Tamperetta uudistetaan ja rakennetaan voimakkaasti aivan kaupungin ytimessä unohtamatta kuitenkaan uusia asuinalueita kuten mm. Kalevankulmaa. Tutustu alla SRV:n uudiskohteisiin Tampereella.

Myytävät asunnot

Tampereen uudiskohteet löytyvät kaupungin parhailta paikoilta

tampere-tekstiin-2

Etsitkö uutta kotia Suomen halutuimmasta kaupungista, Tampereelta? Myytäviä uudiskohteita löytyy useimmiten kasvukeskusten reunoilta, sillä kaupungit kasvavat yleensä sisältä ulospäin. Eli jos haluat asua aivan kaupungin keskustassa, et yleensä pääse nauttimaan uuden asunnon eduista. Kaupunkien ydinkeskustoissa on usein vain vanhoja rakennuksia sekä toimi-ja liiketilaa. Tampereella asiat kulkevat onneksi toiseen suuntaan. Kaupunkia uudistetaan ja rakennetaan voimakkaasti aivan kaupungin ytimessä. Uusia asuntoja nousee aivan kaupungin paraatipaikoille ja koko keskusta rakentuu uudelleen. Tämän uudistuksen keskeinen oivallus on ollut kansien rakentamien nykyisen infran päälle, sekä vanhojen teollisuusalueiden rakentaminen asuinkäyttöön.

 

Uutta asuntoa etsivän kannattaa kiinnittää huomiota uudiskohteitten hinnoitteluun Tampereen eri alueilla. Yllättävän usein kalliina pidetyt uudiskohteet tarjoavatkin pitkällä aikavälillä vanhaa kerrostaloasuntoa edullisemman asumismuodon. Tämä on erinomainen uutinen uudesta asunnosta haaveileville. Miksi maksaa vanhasta, lähivuosina monia remontteja vaativasta kohteesta lähes sama summa kuin uudesta, raikkaasta asunnosta, jossa ilma vaihtuu ja kaikki toimii?

 

Uudiskohde säästää yllättäviltä rahanmenoilta

 

Kun vertaillaan vanhaa asuntoa uudiskohteeseen, tulee ottaa huomioon se, että vaikka vanha asunto on remontoitukin, täytyy vanhassa kohteessa aina budjetoida merkittävä summa rahaa taloyhtiön tuleviin remontteihin. 40-50 vuoden välein tehtävän putkiremontin tietävät kaikki, mutta se on vain yksi taloyhtiön vaativista remonteista. Kattoremontti, julkisivuremontti, hissiremontti, sähköjen uusiminen, ilmanvaihdon perusparannus, elementtien uudelleensaumaus, parvekeremontti, autokatosten remontointi, auton sähkölatauspaikkojen asentaminen, kylpytilojen saneeraus, rappukäytävien kunnostus… Harva meistä osaa edes laskea kuinka suuri summa näistä lankeaa osakkaan maksettavaksi seuraavien kymmenen tai kahdenkymmen vuoden aikana esimerkiksi 30, 40, 50 tai 60 vuotta vanhassa kerrostaloasunnossa?

 

Uudiskohteessa näitä kustannuksia ei ensimmäiseen pariin kymmeneen vuoteen ole tiedossa, joten remonttihuolilta ja erityisesti remonttikustannuksilta säästyy valitsemalla fiksusti uudiskohteen. Uudiskohde voi olla monesti käytettyä edullisempi pidemmällä aikavälillä ajatellen. Tämä mahdollisuus kannattaa myös Tampereella uutta asuntoa etsivän ehdottomasi hyödyntää.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Kaikki uudiskohteemme rakennetaan myös hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.