Satamarannan Maininki, Oulu

Ennakkomarkkinoinnissa Satamarannan Maininki

Haluaisitko kodin meren rannasta palveluiden läheltä? Ennakkomarkkinoinnissa Oulun Toppilansalmen huippusuositun korttelin viimeinen talo, Satamarannan Maininki, jonka sijainti hakee vertaistaan. Tunnelmallinen kortteli on tämän jälkeen valmis, joten nyt on viimeinen hetki tarttua tähän tilaisuuteen päästä asumaan jokisuiston rannalle tähän suosittuun sijaintiin uudessa korttelissa. Satamarannan Maininkiin on tulossa yksiöitä, kaksioita ja kolmen huoneen asuntoja, yhteensä 39 viihtyisää kotia.

Kraana-kortteli rakennetaan aivan Toppilansalmen rannan lähettyville. Satamaranta Terva-Toppilan satamassa on yksi Oulun kauneimpia ja tunnelmallisimpia asuinalueita. Samassa pihapiirissä sijaitsevat rakenteilla oleva Jahti ja valmiit talot Satamarannan Ruori sekä alueen maamerkkinä tunnettu Masto.

Toppilansalmen tunnelmallinen rantabulevardi ja Kraana-korttelin puistomainen piha-alue muodostavat viihtyisän asuinympäristön, josta sinä pääset nauttimaan. Upeat ulkoilureitit harrastusmahdollisuuksineen ja palveluineen takaavat laadukasta asumista parhaimmillaan. Satamarannan Maininki nostaa arjen ja asumisen uudelle tasolle. Täällä sinä olet kotona.

Previous
Next
  • Osoite
    Höyrymyllyntie 6, Toppilansalmi, Oulu, 90520, OULU
  • TilaSuunnitteilla
  • Valmistumisaika1/2023
  • Huoneistojen määrä39
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Kauppurienkatu 10, 3. krs, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17

360-virtuaalikierrokset

Tutustu kahteen Mainingin asuntoon 360-virtuaalikierroksilla. Virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
3h+kt+s+wc 76,5 m2
Läpitalon kolmio saunalla
Ladaaan sisältöä...
2h+kt+s 53,5 m2
Kaksio saunalla
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

C0112h+kt+s44 m²67 689 €161 440 €Vapaa
C0213h+kt+s+wc76.5 m²115 372 €275 180 €Vapaa
C0311h+kt+alk32.5 m²53 102 €126 650 €Vapaa
C0412h+kt+s53.5 m²83 417 €198 960 €Vapaa
C0512h+kt42.5 m²65 397 €155 970 €Vapaa
|
Kaksi tapaa ostaa asunto

Kaksi tapaa ostaa asunto

Kun varaat asunnon ennen ennakkomarkkinoinnin päättymistä, voit valita kahdesta tavasta ostaa asunto: yhtiölainalla tai ilman. Kun ostat asunnon ilman yhtiölainaa, on asunnon velaton myyntihinta selkeästi edullisempi kuin yhtiölainan kanssa (jopa -4 %). Katso hinnat hinnastosta tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Satamaranta tarjoaa modernia ja helppoa asumista aivan meren tuntumassa. Satamaranta Terva-Toppilan satamassa on yksi Oulun kauneimpia ja tunnelmallisimpia asuinalueita. Viereisellä rantabulevardilla voi nauttia lämpimistä kesäilloista. Satamarannasta on helppo lähteä päiväretkelle veneilemään ja talvisaikaan pääsee helposti meren jäälle hiihtämään ja nauttimaan kevätauringosta. Illan tullen voi rannalta ihailla auringon laskua meren taakse. Ydinkeskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä ja torille pääset hetkessä kahvittelemaan. Nallikarin liikuntapalvelut, ravintolat ja aktiviteetit sekä Meri-Toppilan frisbeegolfkenttä tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen.

Arkkitehdin puheenvuoro

Arkkitehdin puheenvuoro

"Asunto Oy Satamarannan Maininki on Toppilansalmen Kraana-korttelin suunnitelman viimeinen palanen, ja täydentää valmiiksi tämän alueen keskeisen korttelin.
Toppilansalmen alueella yhdistyvät luonto ja meri, oululaisen merenkulun historia ja perinteet kaupunkimaiseen asumiseen ja omaleimaiseen korttelimiljööseen. Korttelisuunnitelmassa korostuvat ainutkertainen satamaympäristö ja nykyaikainen maisemarakentaminen, alueen maamerkkinä toimiva 16-kerroksinen Satamarannan Masto ja toisaalta korttelipihaa ympäröivä, suojaavaa rakentaminen.
Asuntosuunnittelulle on luonteenomaista tehokas tilankäyttö, avarat näkymät sekä laaja asuntotyyppien valikoima. Satamarannan ainutlaatuista maisemaa hyödynnetään myös suurten, lasitettujen parvekkeiden kautta."
Sampo Valjus, arkkitehti SAFA
Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia: talvi, kesä ja syksy. Valitsetpa minkä tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Oman maun mukaan valitut pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet antavat yhdistetylle keittiö-olohuoneelle viimeisen silauksen. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Kauppurienkatu 10, 3. krs, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17

Ajankohtaista

Lue myös nämä