Sa­ta­ma­ran­nan Mai­nin­ki, Oulu

Suunnitteilla Satamarannan Maininki

Toppilansalmeen Möljän sillan kupeeseen on suunnitteilla lisää moderneja, merellisiä koteja. Satamarannan Maininkiin on tulossa yksiöitä, kaksioita ja kolmen huoneen asuntoja, yhteensä 39 viihtyisää kotia. Pienemmissä asunnoissa on ranskalainen parveke ja isoimmissa on suojaisa lasitettu parveke. Arvioitu valmistuminen alkuvuosi 2023.

Kiinnostuistiko? Anna yhteystietosi tämän sivun linkistä, niin kerromme sinulle ensimmäisenä, kun ennakkomarkkinointi alkaa. Muista antaa markkinointilupa laittamalla rasti "Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköisesti" -kohtaan.

  • Osoite
    Höyrymyllyntie 6, Toppilansalmi, Oulu, 90520, OULU
  • TilaSuunnitteilla
  • Valmistumisaika1/2023
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Hallituskatu 13-17 F 57, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Satamaranta tarjoaa modernia ja helppoa asumista aivan meren tuntumassa. Satamaranta Terva-Toppilan satamassa on yksi Oulun kauneimpia ja tunnelmallisimpia asuinalueita. Viereisellä rantabulevardilla voi nauttia lämpimistä kesäilloista. Satamarannasta on helppo lähteä päiväretkelle veneilemään ja talvisaikaan pääsee helposti meren jäälle hiihtämään ja nauttimaan kevätauringosta. Illan tullen voi rannalta ihailla auringon laskua meren taakse. Ydinkeskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä ja torille pääset hetkessä kahvittelemaan. Nallikarin liikuntapalvelut, ravintolat ja aktiviteetit sekä Meri-Toppilan frisbeegolfkenttä tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen.

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Hallituskatu 13-17 F 57, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17