Löydä oma kotisi

Me SRV:ssä kehitämme ja rakennamme tiloja ja koteja, missä ihmisten on hyvä asua ja elää, ja siinä olemmekin yksi Suomen parhaista. Vahvuutenamme ovat pitkäjänteinen kehitystyö ja syvällinen perehtyminen asiakkaiden tarpeisiin. Toimimme vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Yhteisen elinympäristömme rakentaminen on tiimityötä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja olemme heidän kanssaan samalla puolella pöytää, rakentamassa yhdessä parempaa, vastuullista huomista. Haluamme parantaa elämänlaatuamme rakennetun ympäristön kestävillä ratkaisuilla. Luomme ympäristön, jossa on hyvä elää ja toimia.

Katto on meillä korkealla: alan edelläkävijänä emme tyydy tavalliseen vaan katsomme pitkälle tulevaisuuteen. Etsimme jatkuvasti uudenlaisia ratkaisuja asiakkaamme eduksi. Tarjoamme kattavaa palvelua. Toimintatapamme on kaikissa vaiheissaan läpinäkyvä, joustava ja luotettava. Meillä aidosti yhteisöllinen ja innostunut tekemisen meininki heijastuu myös asiakaskokemukseen. Haluamme, että jokaisesta kohtaamisesta jää hyvä mieli.