Uudiskohteet Kerava

Kerava on kasvamassa vetovoimaiseksi Keski-Uudenmaan kaupallisten palveluiden keskukseksi ja joukkoliikenteen solmukohdaksi.

Myytävät asunnot

Pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki, voimakkaasti kehittyvä Kerava

kerava-tekstiin

Vain 24 minuutin päässä Helsingin rautatieasemasta sijaitseva Kerava kehittyy vauhdilla. Väkiluvultaan se on Suomen 30. suurin kunta ja pinta-alaltaan viidenneksi pienin; Keravan väestötiheys onkin maan kunnista kolmanneksi suurin Helsingin ja Kauniaisten jälkeen. Sijainti pääradan varrella takaa sujuvat liikenneyhteydet ja vetovoiman säilymisen tulevaisuudessakin. Kaupungistumisen megatrendi ruokkii alueen vetovoimaa niin asukkaiden kuin yritysten silmissä.

 

Kerava on kasvamassa Keski-Uudenmaan kaupallisten palveluiden keskukseksi ja joukkoliikenteen solmukohdaksi. Loistavat liikenneyhteydet ovat tuoneet Keravalle paljon uusia asukkaita, sillä moni on huomannut, miten työmatka tilavammasta ja edullisemmasta kodista Helsingin keskustaan sujuu junan ansiosta yhtä nopeasti kuin Helsingin laitakaupungiltakin.

Kasvanut asuntojen kysyntä on tuonut kaupunkiin myös uudisrakentamista, joka on osaltaan kehittänyt Keravan keskustaa edelleen ja aikaansaanut kaupungissa positiivisen kehityksen kierteen. Edullisemmat hinnat yhdistettynä hyviin palveluihin ja saavutettavuuteen houkuttavat uusia asukkaita Keravalle. Uudiskohde Keravalla on merkittävästi edullisempi kuin vastaava kehä III:n sisäpuolella.

 

Kerava on ihmisen kokoinen

 

Keravan keskustaa on kehitetty kestävän kehityksen periaatteella. Tiiviissä kävelykeskustassa kaikki on kirjaimellisesti kävelymatkan päässä. Rautatieasema, palvelut, kaupat ja koti ovat helposti saavutettavissa, mikä sopii erityisesti lapsiperheille hyvin.

Keravan ilme muuttuu merkittävästi tulevina vuosina, kun keskustan korttelit nousevat uuteen kukoistukseen. Vasta valmistunut Kauppakeskus Karuselli ja sitä ympäröivät uudet asuintalot tuovat kävelykadun varteen tuulahduksen urbaaneista kaupunkikortteleista. Aikaa kestävää arkkitehtuuria, viimeisteltyjä katu- ja aukiotiloja sekä viihtyisiä kohtaamispaikkoja käsittävä Keravan keskusta tarjoaa edellytykset hyvälle elämälle. Uusi, elävä keskusta-alue yhdistää palvelut ja asumisen ainutlaatuisella tavalla.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.