Uudiskohteet Kalasatama

Helsingin Kalasatama kehittyy vauhdilla itäiseen kantakaupunkiin meren äärelle. Tutustu alla SRV:n uudiskohteisiin Kalasatamassa.

Myytävät asunnot

Kalasataman asunnot ovat tulevaisuuden Helsinkiä

kalasatama-tekstiin

Helsingin Kalasatama kehittyy vauhdilla itäiseen kantakaupunkiin meren äärelle. Kalasatama on yksi suurimmista Helsinkiin rakennettavista uusista alueista. Kalasataman asunnot ovat jatkuvasti Helsingin katsotuimpien myytävien asuntojen joukossa. Erityisesti Kalasatamassa kiinnostavat siellä myytävät uudiskohteet.

 

Entinen satama- ja teollisuusalue on jo muuttunut yli 7 000 ihmisen ja tuhansien uusien työpaikkojen kaupunginosaksi. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Kalasatamaan rakennetaan asuntoja yli 25 000 asukkaalle sekä alueelle tulee yli 10 000 uutta työpaikkaa. Alueelle on jo nyt muodostunut voimakas oma identiteettinsä kulttuurin ja luovan työn uutena keskuksena.

 

Metroaseman ympäristöstä on jo tullut merkittävä työpaikkojen ja palveluiden alue. Kauppakeskus REDI tarjoaa elämyksiä ja palveluja laidasta laitaan. Kulttuuria löytyy viereistä Suvilahdesta ja Tukkutorin yhteyteen Teurastamolle on kehittynyt ruoka- ja tapahtumakeskittymä. Kalasatama erottuu edukseen aidosti elävänä kaupunginosana. Kalasataman uudiskohteissa lähellä on kaikki kaupunkielämään liittyvä: koti, palvelut, työ ja vapaa-aika.

 

Loistavat liikenneyhteydet

 

Kalasatama sijaitsee meren rannalla, mutta samalla hyvien liikenneyhteyksien keskellä. Metrolla matka Helsingin keskustaan kestää kuusi minuuttia, Espoon Keilaniemeen kuusitoista. Myös raitiotie Pasilan asemalle valmistuu muutaman vuoden kuluttua, joten kantakaupungille tyypillinen sujuva kiskoliikenne on oleellinen osa Kalasataman vetovoimaa. Omalla autolla liikkuvia tukevat Sörnäisten Rantatie, Itäväylä ja Lahdenväylä, jotka ovat kaikki Kantakaupungin suuria sisääntuloväyliä. Kevyen liikenteen Baana halkoo Kalasatamaa ja Isoisän sillan kautta pääsee kätevästi luonnon helmaan Mustikkamaalle ja Korkeasaareen.

 

SRV rakentaa Kalasataman uudiskohteita asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Kalasataman uudiskohteet ovat näistä yksi esimerkki. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.