Suunnitteilla: Bunkkeri - Jätkäsaaren kruununjalokivi

Jätkäsaaren Bunkkeri saa uuden elämän, kun vuonna 1972 rakennettu, aiemmin sataman varastona toiminut rakennus muutetaan noin 300 asunnoksi ja kaikille kaupunkilaisille avoimiksi liikuntatiloiksi uimahalleineen ja sisäpelikenttineen. Bunkkerin kanssa samaan kortteliin valmistuvat lisäksi koulu ja päiväkoti puistoalueineen.

SRV:n laatimien suunnitelmien mukaan Bunkkerin yläosa puretaan ja niiden päälle rakennetaan kymmenen uutta kerrosta, joihin uudet, uniikit asunnot tulevat. Arkkitehtuuriltaan Bunkkerin ilme kevenee ja uudistusten myötä se saa upean, loistavan kruunun, joka kiertää lasisena nauhana rakennuksen julkisivuilla.

Previous
Next
  • Osoite
    Itäinen Vaihdekuja, Jätkäsaari, Helsinki, 00220, HELSINKI
  • TilaSuunnitteilla
  • Huoneistojen määrä0
  • Kerroksia0

Jaa sivu

Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Raitiovaunut 7, 9, 6T ja 8 kulkevat Jätkäsaaressa ja keskusta on kävelymatkan päässä, metroasemalle on 5-10 minuutin kävelymatka, Baanaa pitkin pääsee pyörällä rautatieasemalle 10 minuutissa ja Tallinnaan pika-aluksella 2,5 tunnissa.
Helsingin kaupunki on arvioinut, että vuonna 2030 Jätkäsaaressa on noin 18 000 ihmisen koti ja 6000 pääkaupunkiseutulaisen työpaikka. Bunkkeri on keskeinen osa Jätkäsaaren kaupunkikuvaa ja uuden, uljaan ulkoasunsa myötä ehdoton maamerkki urbaanille, kehittyvälle kaupunginosalle.

Ota yhteyttä

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

asuntomyynti@srv.fi0800 122 200 (maksuton)

Lue myös nämä

Muita kohteitamme alueella

Ajankohtaista