Mitä kuuluu, toimisto? -webinaari 10.9.2021

Minne toimistot ovat matkalla, miten korona on muuttanut työntekoa? Tervetuloa mukaan webinaariin toimitilojen tulevaisuudesta.

Tervetuloa toimitilojen tulevaisuutta luotaavaan webinaariin 10.9.2021 klo 9!

Vieraanamme on tulevaisuustutkija, kauppatieteiden tohtori ja diplomi-insinööri Elina Hiltunen. Hänet on listattu maailman johtavien naisfuturistien joukkoon. Elina on arvostettu luennoitsija, kouluttaja, kolumnisti ja freelancer toimittaja. Elina on myös kirjailija, joka on kirjoittanut yksin tai yhdessä yhteensä 12 kirjaa. Neljä hänen kirjaansa käsittelee tulevaisuutta: ennakoinnin menetelmiä, tulevaisuuden teknologiaa, kuluttajatrendejä ja megatrendejä.

Elinan lisäksi kuulemme tilaisuuden alussa toimitusjohtajaltamme Saku Sipolalta, mitä SRV:llä ajatellaan tulevaisuudesta ja miten se tarkoittaa elinkaariviisauteen pohjautuvassa strategiassamme. Jouni Forsman kertoo vastuullaan olevan toimitilat-liiketoiminnan osalta miten elinkaariviisaus todentuu nyt ja tulevaisuudessa toimitiloissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu mukaan tästä!

OHJELMA

Klo 9:00 – 9:05 Tervetuloa webinaariin, Johanna Lahti, Head of Marketing SRV Yhtiöt Oy

Klo 9:05 – 9:15 Miksi elinkaariviisaus on tärkeää ja mitä se tarkoittaa? Saku Sipola, toimitusjohtaja SRV Oyj

9:15-9:25 Tulevaisuuden toimitilat Horisontissa? Elinkaariviisaat toimitilat. Jouni Forsman, johtaja, toimitilat pääkaupunkiseutu

9:25-10:10 Megatrendit ja niiden vaikutus työhön. Tulevaisuustutkija Elina Hiltunen

10:10-10:15 Yhteenveto ja kiitos!

Puhujat

Elina Hiltunen

Elina Hiltunen

Elina Hiltunen on futuristi, kauppatieteiden tohtori (organisaatiot ja johtaminen) ja diplomi-insinööri (kemia: syventymisaineet polymeeriteknologia, teknillinen kemia, ympäristönsuojelu ja International Design Business Management, IDBM). Hänet on listattu maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon Forbesissa. Hänet on myös listattu maailman 25 johtavan naisfuturistin joukkoon. Uransa aikana hän on pitänyt satoja tulevaisuusaiheisia luentoja sekä Suomessa että ulkomailla. Ennakointikokemusta Elinalla on esimerkiksi Nokialta, Finprosta ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta.

Saku Sipola

Saku Sipola

DI Saku Sipola on SRV:n toimitusjohtaja. Ennen SRV:tä Sipola työskenteli SATO Oyj:ssä toimitusjohtajana toiminut vuodesta 2015. Tätä ennen Sipola on työskennellyt Pohjolan Design-Talo Oy:n toimitusjohtajana, johtajana Rautaruukki Oyj:ssä ja erilaisissa johtotehtävissä YIT Oyj:ssä.

Jouni Forsman

Jouni Forsman

DI Jouni Forsman on SRV:n pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisesta vastaavaksi johtaja. Ennen tätä Forsman toiminut divisioonan johtajana YIT Suomi Oy:n asuntorakentamisessa ja aiemmin useissa eri johtotehtävissä YIT-konsernissa, muun muassa infrapalvelut -liiketoiminnan johtajana.

Tutustu SRV:n toimitilakohteisiin

Tutustu SRV:n toimitilakohteisiin

Kaipaako yrityksesi uusia toimitiloja? Vai haluaisitko saada enemmän irti nykyisistä toimitiloistasi? Meillä on noin 30 vuoden kokemus yksilöllisten toimitilojen suunnittelusta ja rakentamisesta.

Tutustu toimitiloihin