Loistossa saat enemmän

Kun asut Loistossa, saat paljon enemmän kuin pelkät asuntosi neliöt. Jokaisessa asunnossa on siirtolasiseinillä erotettava valoisa viherhuone. 30. kerroksessa sijaitsee huikeilla näköaloilla varustettu talon asukkaiden yhteinen klubikerros. 5. kerroksessa sijaitsee kaksi saunaosastoa sekä pyöränhuoltotila. 6. kerroksessa on kuntoilutila, jossa voit helposti ylläpitää kuntoasi. Vieraita voit majoittaa 5. kerroksen vierashuoneistossa. Vuoden viherrakenteeksi valittu Bryga-puisto sijaitsee myöskin 5. kerroksessa ja REDIn kauppakeskus palveluineen ja kauppoineen on vain hissimatkan päässä omasta asunnostasi.

Yhteisessä käytössä olevat tilat

Yhteisessä käytössä olevat tilat

Loiston 30. kerroksessa sijaitsee kaikkien tornin asukkaiden käytössä oleva klubikerros. Käytössäsi on koko talon levyinen ulkoterassi huikealla näköalalla. Klubikerroksessa myös kaksi saunaosastoa sekä vuokrattavia juhlatioja. Yhteistilojen varaukset hoituvat kätevästi talon digitaalisilla palveluilla.

Pihakansitasolla, 5. kerroksessa, on lisää yhteistiloja, muun muassa pyöränhuoltotila ja kaksi saunaosastoa. 6. kerroksessa käytössäsi on yhteinen kuntoilutila.

Vierashuoneisto

Vierashuoneisto

Loistossa omia vieraitasi palvelee erillinen vierashuone lyhytaikaiseen majoittumiseen. Huoneisto sijaitsee Loiston viidennessä kerroksessa ja asunto on varusteltu Loiston muiden asuntojen tapaan.

Valoisa viherhuone

Valoisa viherhuone

Loiston asunnoissa on parvekkeen sijasta valoisa viherhuone, jonka voi yhdistää asunnon muuhun tilaan. Siirtolasiseinillä eroteltava ympäri vuoden käytössä oleva lämmin tila tekee asunnosta monikäyttöisen ja tuo muunneltavuutta.

REDI on hissimatkan päässä

REDI on hissimatkan päässä

REDIn kauppakeskus sijaitsee vain hissimatkan päässä omasta asunnostasi. Kauppakeskuksesta pääset helposti metroon ja vajaassa 10 minuutissa olet Helsingin ydinkeskustassa. REDIssä sinua odottavat kaikki arjen palvelut: kaupat, ravintolat, lääkäriasema, apteekki, kampaamot ja monet muut.

Upea puisto viidennessä kerroksessa

Upea puisto viidennessä kerroksessa

Itäväylän päällä on Bryga-puistokansi, joka on noin Esplanadin kokoinen ja kaikkien kaupunkilaisten käytössä. Puistokokonaisuuteen kuuluu lisäksi neljä tornirakennuksien ympärille rakennettavaa yksityistä ja aidattua puistopihaa.

Lue lisää Brygasta
Loistossa tulevaisuus on tätä päivää

Loistossa tulevaisuus on tätä päivää

Kalasatamaan on rakentumassa älykäs kaupunki. Sen lähtökohtana on arjen sujuvuus. Kalasataman tornitaloihin onkin kehitetty paljon uusia innovatiivisia palveluja parempaan elämän- ja ajanhallintaan. Loiston vakiovarusteisiin kuuluu muun muassa kotiautomaatiojärjestelmän keskusyksikkö, joka mahdollistaa huoneiston sähköenergian ja veden kulutustietojen seurannan. Järjestelmään on mahdollista liittää monia lisäominaisuuksia, kuten pistorasioiden virran ohjausta, kosteusvahteja, eri tilojen valaistuksen ohjausta sekä älypistokkeita.

Ota yhteyttä

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252