Liiketoiminnan kehittämisen harjoittelu

Tähän tehtävään haemme laajasti kaupallisen- tai esim. tuotantotalouden opiskelijoita. Tehtävässä olet luomassa meille kehityksen työkaluja sekä ideoit, millä teemme totuttua entistä paremmin. Toivomme, että opintosi lähenevät jo loppuaan, jäljellä voi olla vuosi opintoja tai vaikka päättötyö.

Mitä liiketoiminnan kehittämisen harjoittelija tekee?

Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan syvälle sisään toimitilaliiketoimintaamme. Toimit kehityspäällikkömme apuna prosessien ja toimintatapojen suunnittelussa, kuvaamisessa ja jalkautuksessa. Pääset osallistumaan koulutusten ja työpajojen suunnitteluun, työkalujen kehittämiseen ja tuottamaan näitä tukevaa materiaalia. Käsissäsi pyörivät Excel, Power Point ja SharePoint sekä osaat ideoida millä työkaluilla viemme kehitystyömme tehokkaasti nykyhetkeen.

Kenelle harjoittelu on tarkoitettu?

Taustaltasi voit olla KTM, tietojohtamisen opiskelija tai vaikka tuotantotalouden DI. Toki myös monipuolinen rakentamisen koulutustausta kaupallisella näkökulmalla voi olla tehtävään oikein oiva. Tärkeintä on, että sinulla on opintojesi ja kokemuksesi kautta kehittävä ote, erinomaiset tietoteknisen valmiudet sekä kykyä kaupalliselle ajattelulle. Jos tunnistat itsessäsi vähän propellihattua, saatamme olla sinusta erityisen kiinnostuneita.

Mitä SRV tarjoaa harjoittelijalle?

Liiketoimintamme on hiljattain saanut omaa kehitysvoimaa ja sen vuoksi nyt on otollinen aika liittyä SRV:n vauhdikkaaseen porukkaan; isoja juttuja tapahtuu juuri nyt. Meillä on tilaa heittää välillä hölmöjäkin ideoita; niistä ne helmet lopulta syntyvät. Harjoittelumme on vuosien saatossa tarjonnut monelle mahdollisuuden päättötyön tekemiseen työn ohessa ja lopulta vakituisen turvallisen työpaina.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>