Laskentainsinööri- harjoittelu

Kustannuslaskennassa harjoittelijana työskentelet tiiviisti osana laskentatiimiä. Tehtäviisi liittyy erilaisten hankkeiden määrälaskentaa, ennakkotarjousten valmistelua sekä toimia apuna hinnoittelussa. Tähän harjoitteluun voit hakea, kun rakennusalanopintosi ovat edenneet pari vuotta ja sinulla on mielellään jo kokemusta rakennushankkeen tuotannosta.

Mitä laskentainsinööriharjoittelija tekee?

Kustannuslaskennassa harjoittelijana työskentelet tiiviisti osana laskentatiimiä. Laskenta on meillä keskitetty toiminto, joka tukee käynnissä olevia hankkeita pääkonttoriltamme Espoosta käsin. Tehtäviisi liittyy erilaisten hankkeiden määrälaskentaa, ennakkotarjousten valmistelua sekä voit myös toimia apuna hinnoittelussa.

Tähän harjoitteluun voit hakea, kun rakennusalanopintosi ovat edenneet pari vuotta ja sinulla on mielellään jo kokemusta rakennushankkeen tuotannosta.

Kenelle harjoittelu on tarkoitettu?

Tähän harjoitteluun voit hakea, kun rakennusalanopintosi ovat edenneet pari vuotta ja sinulla on mielellään jo kokemusta rakennushankkeen tuotannosta. Omaat analyyttisen ja tarkan työskentelyotteen, sekä haluat pitää asetetuista tavoitteista parhaasi mukaan kiinni.

Mitä SRV tarjoaa harjoittelijalle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa saat sopivan määrän vastuuta. Työskentelet itsenäisesti osana projektitiimiä ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa. Saat käyttöösi nykyaikaiset tietomalliohjelmat sekä muut digitaaliset työkalut.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>