Oman kodin rauhaa keskellä kaikkea

Kiinnostaisiko asuminen kantakaupungin kupeeseen kasvavan Kalasataman keskiössä? Pian se on mahdollista. Uusi asuintornitalo, 124-metrinen Loisto, tulee valmistuessaan tarjoamaan ainutlaatuiset asumisen puitteet ylhäällä korkeuksissaan - merellisen kaupunkiluonnon, erinomaisten yhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä.

Loisto on nyt myynnissä, arvioitu valmistumisaika on 11/2021.

Tätä on Loisto

Sekoitus urbaania ja luontoa

Sekoitus urbaania ja luontoa

Loiston uudenraikkaat kodit rakentuvat Kalasataman parhaalle paikalle. REDIn kauppakeskus ja metro, jolla hurauttaa hetkessä niin itään kuin länteenkin, ovat vain yhden hissimatkan päässä. Mustikkamaan upeat lenkkeilymaastot alkavat miltei omalta alaovelta. Läheltä löytyvät myös suositut Teurastamo ja Suvilahti, jotka tarjoavat loputtomasti tutkittavaa ja koettavaa elävän kaupunkikulttuurin ystäville.

Arjen luksusta

Arjen luksusta

Loistossa on tarjolla monenlaisia palveluita, jotka tuovat asumiseen pientä lisämukavuutta: mm. aulapalvelu ja mahdollisuus catering-palveluun juhlia varten. Handymanin voi tilata paikalle, kun on tarve kodin pienille huolto- ja asennustöille. Lisäksi asukkailla on käytössään vertaansa vailla olevat yhteistilat: kuntoilutila, vierashuone, näköalaterassi, saunaosasto ja klubitila. Yksi asuntojen erityisominaisuuksista on ympäri vuoden käytössä oleva viherhuone, jossa voi nauttia aamukahvit kaupungin upeimmissa merimaisemissa.

Elämisen ekologisuutta

Elämisen ekologisuutta

Kalasatamassa tähdätään fiksuun ja ekologisesti kestävään elämiseen. Näitä samoja arvoja myös Loisto henkii. Loiston vakiovarusteisiin kuuluu kotiautomaatiojärjestelmän keskusyksikkö. Keskusyksikkö mahdollistaa huoneiston ilmankosteuden ja lämpötilan sekä huoneiston sähköenergian ja veden kulutustietojen seurannan.

Tutustu myös näihin