Kehitysinsinööri- harjoittelu

Kehitysinsinööriharjoittelussa työnkuvasi rakentuu taustasi ja mielenkiinnon kohteesi huomioiden HSEQ- tai toiminnankehitystehtävien parissa. Voit hakea harjoitteluun, kun rakennusalan opintosi yliopistossa ovat jo loppusuoralla. Olet ehtinyt hankkia työkokemusta erilaisista rakennustuotannon tehtävistä sekä mahdollisesti työskennellä SRV:llä joskus aikaisemmin.

Kehitysinsinööriharjoittelijana työskentelet osana HSEQ- tai toiminnan kehitystiimiä Espoossa. Vahvuudeksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta työmailta, lean-ajattelusta, prosessien kehittämisestä tai muista yhteistoiminnallista toimintatavoista.

Insinööriharjoitteluun voit hakea, kun rakennusalan opintosi yliopistossa ovat jo loppusuoralla. Olet ehtinyt hankkia työkokemusta erilaisista rakennustuotannon tehtävistä sekä mahdollisesti työskennellä SRV:llä joskus aikaisemmin. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja analyyttisesti. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet erinomaisesti toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa.

Mitä SRV tarjoaa harjoittelijalle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa saat sopivan määrän vastuuta. Työskentelet itsenäisesti osana projektitiimiä ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa. Saat käyttöösi nykyaikaiset tietomalliohjelmat sekä muut digitaaliset työkalut.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>