Yhteistyössä

Yh­teis­työs­sä

Rautatien päälle rakennetaan Tampereen uusi sydän, jolla on annettavaa niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin. SRV:n kanssa uutta kaupunginosaa on toteuttamassa laaja joukko palveluiden, urheilun, viihteen ja liike-elämän osaajia, ja joukko kasvaa koko ajan. Hankkeelle on avattu Tampereella Visit Center Torni-hotellin vieressä vanhassa Veturihallissa. Visit Centerissä esittelemme hanketta yhdessä keskeisten yhteistyökumppaneidemme kansssa. Visit Center on auki ennalta sovittuina ajankohtina ja tilaisuuksia varten.

 • UROS GROUP

  UROS Group ja Tampereen Kannen Areena ovat julkistaneet 10 vuotta kestävän yhteistyösopimuksen, jonka myötä areenan nimeksi tulee UROS LIVE.
  UROS on vuonna 2011 perustettu suomalainen teknologia-alan yritys. Yritys tuottaa älykkäitä yhteys-ja kokonaisratkaisuja eri toimialoille. Oulussa pääkonttoriaan pitävä yhtiö on noussut maailmalla arvostetuksi kumppaniksi teknologiajäteille kuten Qualcommille ja Motorolalle sekä suurille teleoperaattoreille kuten AT&T:lle ja China Telecomille.

  Lue lisää

 • NOHO NORDIC HOSPITALITY PARTNERS

  Ravintolayhtiö NoHo Nordic Hospitality Partners (ex. Restamax Oyj)  vastaa yksinoikeudella UROS LIVE -areenan kaikista ravintolapalveluista.

  Lue lisää

 • LAPLAND HOTELS

  Uuden areenan yhteyteen rakennettavasta hotellista vastaa Lapland Hotels.

  Lue lisää

 • VEIKKAUS

  Veikkaus avaa Suomen toisen kasinonsa uudelle areenalle.

  Lue lisää

 • LIPPU.FI

  UROS LIVE -areena ja Lippupiste ovat solmineet merkittävän strategisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Pitkäkestoinen, kymmenen vuoden mittainen, sopimus takaa Lippupisteelle yksinoikeuden kaikkiin uuden areenan tapahtumiin.

  Lue lisää

 • HARTWALL

  Hartwall on vuonna 2021 valmistuvan UROS LIVE -areenan panimokumppani. Yhteistyösopimus on solmittu 10 vuodeksi, ja se käsittää koko uuden areenan juomamyynnin ravintoloissa ja tapahtumissa.

  Lue lisää

 • RED BULL

  Red Bull on UROS LIVE -areenan virallinen energiajuomakumppani. Yhteistyösopimus käsittää energiajuomamyynnin lisäksi myös markkinoinnillista yhteistyötä. Sopimuksen myötä Red Bullin juomat tulevat myyntiin kaikkiin areenan myyntipisteisiin ja sopimus kattaa kaikki areenalla pidetyt tapahtumat.

  Lue lisää

 • LÖFBERGS

  Löfbergs on solminut kahvikumppanuussopimuksen UROS LIVE -areenan kanssa ja areenalla tullaan tarjoilemaan niin kuumia kuin kylmiä Löfbergsin kahvituotteita.

  Lue lisää

 • TAPPARA

  Tappara on vuonna 1955 perustettu tamperelainen jääkiekko- ja taitoluisteluseura, jonka edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. Tappara, joka ennen vuotta 1955 tunnettiin nimellä TBK, on voittanut Suomen mestaruuden 17 kertaa.

  Lue lisää

 • ILVES

  Tampereen Ilves on vuonna 1931 perustettu urheiluseura, joka on tunnettu erityisesti jääkiekkotoiminnastaan. Ilveksen edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. Ilves voittanut Suomen mestaruuden  16 kertaa.

  Lue lisää