Yhteistyössä

Yhteistyössä

Rautatien päälle rakennetaan Tampereen uusi sydän, jolla on annettavaa niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin. SRV:n kanssa uutta kaupunginosaa on toteuttamassa laaja joukko palveluiden, urheilun, viihteen ja liike-elämän osaajia, ja joukko kasvaa koko ajan. Hankkeelle on avattu Tampereella Visit Center Torni-hotellin vieressä vanhassa Veturihallissa. Visit Centerissä esittelemme hanketta yhdessä keskeisten yhteistyökumppaneidemme kansssa. Visit Center on auki ennalta sovittuina ajankohtina ja tilaisuuksia varten.

 • TAPPARA

  Tappara on vuonna 1955 perustettu tamperelainen jääkiekko- ja taitoluisteluseura, jonka edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. Tappara, joka ennen vuotta 1955 tunnettiin nimellä TBK, on voittanut Suomen mestaruuden 16 kertaa ja jakaa eniten Suomen mestaruuksia voittaneen joukkueen tittelin paikallisvastustajansa Ilveksen kanssa.

  Lue lisää

 • ILVES

  Tampereen Ilves on vuonna 1931 perustettu urheiluseura, joka on tunnettu erityisesti jääkiekkotoiminnastaan. Ilveksen edustusjoukkue pelaa jääkiekon SM-liigassa. Ilves on paikallisen vastustajansa Tapparan lailla voittanut Suomen mestaruuden ennätykselliset 16 kertaa.

  Lue lisää

 • NOHO NORDIC HOSPITALITY PARTNERS

  Ravintolayhtiö NoHo Nordic Hospitality Partners (ex. Restamax Oyj)  vastaa yksinoikeudella Tampereen Kannen areenan kaikista ravintolapalveluista.

  Lue lisää

 • LAPLAND HOTELS

  Uuden areenan yhteyteen rakennettavasta hotellista vastaa Lapland Hotels.

  Lue lisää

 • VEIKKAUS

  Veikkaus avaa Suomen toisen kasinonsa uudelle areenalle.

  Lue lisää

 • LIPPU.FI

  Tampereen Kannen uusi areena ja Lippupiste ovat solmineet merkittävän strategisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Pitkäkestoinen, kymmenen vuoden mittainen, sopimus takaa Lippupisteelle yksinoikeuden kaikkiin uuden areenan tapahtumiin.

  Lue lisää

 • HARTWALL

  Hartwall on vuonna 2021 valmistuvan Tampereen Kannen uuden areenan panimokumppani. Yhteistyösopimus on solmittu 10 vuodeksi, ja se käsittää koko uuden areenan juomamyynnin ravintoloissa ja tapahtumissa.

  Lue lisää

 • RED BULL

  Red Bull on Tampereen Kannen areenan virallinen energiajuomakumppani. Yhteistyösopimus käsittää energiajuomamyynnin lisäksi myös markkinoinnillista yhteistyötä. Sopimuksen myötä Red Bullin juomat tulevat myyntiin kaikkiin areenan myyntipisteisiin ja sopimus kattaa kaikki areenalla pidetyt tapahtumat.

  Lue lisää