SRV Living Room

SRV Living Room toimii SRV:n liiketoiminnan esittelytilana kaupunkilaisille, asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Tilassa esitellään SRV:n rakentamia kohteita monipuolisesti sekä SRV:tä kaupunkikeskusten kehittäjänä. Tilan on tarkoitus olla matalan kynnyksen olohuone sekä kohtauspaikka.

Suvilahdessa sijaitsevassa REDI Living Labissa puolestaan on mahdollisuus tutustua tarkemmin muun muassa Kalasatamarn asuintornien malliasuntoihin ja osallistua palvelukehitykseen.

Voit tulla Living Roomiin myös tapaamaan SRV:n asuntomyyjiä. Asuntomyyjämme kertovat mielellään lisää asuntotarjonnastamme pääkaupunkiseudulla. Voit keskustella heidän kanssaan niin myynnissä olevista kuin vasta suunnitteilla olevista kohteistamme. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään unelmiesi asunnon.

Vinkki autoilijoille: “Kun saavut Living Labiin, navigaattoriin kannattaa syöttää määränpääksi Sörnäisten rantatie 22. Käänny Sörnäisten rantatie 22 pihaan Kattilahallin kohdalta ja jatka siitä eteenpäin Suvilahden kentälle, jossa Living Lab sijaitsee.”

 

Sijainti

Sijainti

SRV Living Room sijaitsee Helsingin Kalasatamassa REDIn kauppakeskuksessa. Tila on toisessa kerroksessa Skönen puolella, metroportaita vastapäätä. Kauppakeskuksen osoite on Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki.
SRV Living Room on auki: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17 ja su sopimuksen mukaan.

Tutustu REDIin
Monitoimitila

Monitoimitila

SRV Living Room on inspiroiva monitoimitila, joka toimii myös näyteikkunana SRV:n palvelukehitykseen. Living Roomissa kerätään palautetta palvelukonsepteista. Kävijä voi osallistua mm. Kalasataman tornien asuntoja ja asumisen palveluita koskevaan palvelukehitykseen. Tilassa on osallistamisseinä, jossa voi ideoida ja kommentoida uusia asumisen palveluiden konsepteja.