Living Room on kauppakeskus REDIssä sijaitseva kaikkien SRV:n pääkaupunkiseudun asuntokohteiden esittely- ja myyntipaikka, Kalasataman tornien showroom sekä asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksien pitopaikka. Tilassa esitellään myös SRV:n rakentamia kohteita sekä SRV:tä kaupunkikeskusten kehittäjänä.

Living Room on matalan kynnyksen olohuone sekä kohtauspaikka ja siellä pääsee tutustumaan muun muassa Kalasataman tornien pienoismalliin, pääkaupunkiseudun asuntokohteisiimme ja sisustusmateriaalivaihtoehtoihin sekä VR-sovellukseen.

SRV:n asuntomyyjät ovat paikalla Living Roomissa sopimuksen mukaan. Asuntomyyjämme kertovat mielellään lisää asuntotarjonnastamme pääkaupunkiseudulla. Voit keskustella heidän kanssaan niin myynnissä kuin vasta suunnitteilla olevista kohteistamme ja tutustua erilaisiin sisustustyyleihin ja materiaalivalintoihin.

Kalasataman tornit pienoismall
Kalasataman tornien pienoismalli
Sijainti

Sijainti

SRV Living Room sijaitsee Helsingin Kalasatamassa REDIn kauppakeskuksessa. Tila on toisessa kerroksessa Skönen puolella, liukuportaita vastapäätä. Kauppakeskuksen osoite on Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki. SRV Living Room on auki: ma-pe klo 10-17 ja muuten sopimuksen mukaan.

Tutustu REDIin