REDI on uudenlainen tapa asua, viihtyä, työskennellä ja tehdä ostoksia keskellä kehittyvää Helsinkiä. REDI yhdistää elämyksellisen kauppakeskuksen, toimitilatornin ja Suomen korkeimmat asuintornitalot vastustamattomaksi kokonaisuudeksi.

REDIn Loisto

REDIn Loisto

REDIn seuraavan asuintornin Loiston ennakkomarkkinointi on käynnissä.

Tutustu Loistoon
REDIn Majakka

REDIn Majakka

REDIn torneista ensimmäisenä valmistuva Majakka tarjoaa asumisen uudet palvelut ja ylittämättömän sijainnin meren äärellä kantakaupungissa. REDIn Majakan asunnot ovat myynnissä.

Tutustu Majakkaan
REDIn kauppa- ja elämyskeskus

REDIn kauppa- ja elämyskeskus

Syksyllä 2018 avautuu yli 60.000 m2 kaupallista tilaa Helsingin elämyksellisempään kauppakeskukseen. REDIn kauppa- ja elämyskeskus tulee valmistuessaan olemaan keskellä huimia asiakasvirtoja.

Tutustu REDIin
REDI Living Lab

REDI Living Lab

Suvilahden REDI Living Labissa tehdään kehitystyötä paremman asumisen ja elämyksellisemmän kauppakeskuskokemuksen puolesta.

Tutustu
Toimistotorni REDIn Loki

Toimistotorni REDIn Loki

REDIn Loki on näköalapaikka yrityksellesi. Toimitilatorni eli REDIn Loki on osa kauppa- ja elämyskeskuksen sekä seitsemän asuintornitalon kokonaisuutta.

Tutustu Lokiin
REDI hankkeena

REDI hankkeena

REDI on SRV:n oman hankekehityksen tulos, kohteena ainutlaatuinen ja SRV:lle tärkeä hanke. REDI rakentuu merkittävään liikenteen solmukohtaan, jossa julkisten liikenneyhteyksien hyödyntäminen on helppoa.

Tutustu hankkeeseen

Tutustu REDIn työmaahan