Alue- ja kiinteistö­kehittäminen

Teemme monipuolisesti alueiden ja kiinteistöjen kehittämistä. Haluamme tuottaa maanomistajille ja sijoittajille parhaan mahdollisen tuoton, mutta samalla huomioida tulevien käyttäjien tarpeet. Näin varmistamme kohteen arvokehityksen myös tulevaisuudessa. Asuinalueilla teemme hyvää elinympäristöä ihmisille elää. Tontinomistajille haluamme taata fiksun maankäytön.

Toteutamme monipuolisesti erilaisia rakennushankkeita, joissa yhdistämme asiakkaiden tarpeet ja näkemyksellisen kokemuksemme rakennusalalta.

Emme tyydy tavanomaisiin ratkaisuihin, vaan pyrimme miettimään, miten asioita voisi ajatella tosin kuin yleensä. Pitkä kokemuksemme ja projektijohdonurakointimallimme takaavat joustavuuden ja hankkeiden onnistumisen. Tunnettuja kehityshankkeitamme ovat muun muassa Kampin keskus ja Musiikkitalo Helsingissä sekä Kansi ja Areena Tampereella.

Tarjoamme resursseja ja asiantuntijaosaamista

Tarjoamme asiantuntemusta ja kokemustamme osapuolille, joilla ei ole tarvittavia resursseja tai toimialakohtaista osaamista hankkeen läpiviemiseksi. Johdamme hanketta ja hankkeen ympärille koottua asiantuntijaverkostoa yhdessä asetettujen tavoitteiden ja pelisääntöjen mukaisesti. Aito, avoin yhteistyö takaa myös julkisen tahon ohjauskeinot ja päätäntävallan kaikissa hankkeen vaiheissa.

Yhtenäinen kokonaisuus

Kun koko alue suunnitellaan kerralla, alueesta muodostuu kaupallisesti ja toiminnallisesti yhtenäinen kokonaisuus, jonka logistiikka toimii hyvin. Yrityksille voidaan tarjota useita sijoittumisvaihtoehtoja alueelta ja yritysten tilatarpeita yhdistämällä luodaan joustavia tilaratkaisuja.

Alueiden tarjonta voi olla yhdistelmä asuntoja, toimistoja, hotelleja, liiketiloja tai logistiikkatiloja alueen profiilin ja käyttötarkoituksen mukaan.

Ota yhteyttä

Timo Nieminen

Timo Nieminen

Varatoimitusjohtaja, Strateginen hankekehitys

timo.nieminen@srv.fi040 042 4552

SRV stories