Kalasataman tornien tapahtumat

Kalasataman tornit ovat kantakaupungin kiinnostavin kohde

Alueen ensimmäinen asuintorni 134 metrin korkeuteen nouseva muuttovalmis Majakka on Suomen korkein asuinrakennus. Rakenteilla oleva Loisto kohoaa 124 metrin korkeuteen. 26-kerroksinen toimistotorni Horisontti on Suomen ensimmäinen toimistopilvenpiirtäjä, joka tulee kohoamaan yli 100 metrin korkeuteen ja sen kaikista toimitiloista on merinäkymät.

Alueelle rakennetaan kaikkiaan kahdeksan tornitaloa, joista aukeavat upeat maisemat sekä kantakaupunkiin että merelliseen Helsinkiin.

Tule tutustumaan Kalasataman tornitalojen Loiston ja Majakan asuntoihin ja toimistotorni Horisonttiin. Valitse alta sinulle sopiva päivä ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu ke 1.4. klo 14-16 tapahtumaan tästä linkistä

Ilmoittaudu ke 15.4. klo 14-16 tapahtumaan tästä linkistä

Ilmoittaudu ke 22.4. klo 14-16 tapahtumana tästä linkistä

Kalasataman Horisontti

Kalasataman Horisontti

Tuottaako inspiroiva ja viihtyisä työympäristö parempaa tulosta yritykselle? Me uskomme niin. Omilla toimitiloillaan jokainen yritys näyttää henkilökunnalleen, yhteistyökumppaneilleen ja asiakkailleen sen mitä se ajattelee itsestään, mihin se uskoo ja mitä se tavoittelee. Oma toimitila on jokaisen yritysbrändin kivijalka ja näyteikkuna.

Tutustu Horisonttiin
Helsingin REDIn Majakka

Helsingin REDIn Majakka

Muuttovalmiissa Majakassa on enää jäljellä kahdeksan upeaa asuntoa talon kahdesta ylimmästä kerroksesta. Myynnissä on muutama erikokoinen kaksio ja hulppeita kolmen huoneen asuntoja.

Tutustu Majakkaan
Helsingin REDIn Loisto

Helsingin REDIn Loisto

Toinen asuintorni Loisto valmistuu marraskuussa 2021. Se tarjoaa asukkailleen mykistävät maisemat, sillä Loisto sijoittuu aivan Kalasataman itäkärkeen tarjoten upeat maisemat joka ilmansuuntaan.

Tutustu Loistoon

Ota yhteyttä:

Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870
Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

asuntomyynti@srv.fi0800 122 200 (maksuton)