Insinööri- harjoittelu

Mitä insinööriharjoittelija tekee?

Insinööriharjoittelijana työskentelet rakennusprojektissa osana projektitiimiä, kunkin harjoittelijan rooli ja tehtävät muotoutuvat yksilöllisesti projektin luonteen mukaan. Insinööriharjoittelijan tehtävät koostuvat pääasiassa projektin ohjaukseen ja dokumentaation laadintaan liittyvistä tehtävistä. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi aikataulusuunnittelu ja -seuranta tai kustannusseuranta.

Kenelle harjoittelu on tarkoitettu?

Olet rakennusalan opiskelija ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Rakennusalan opintosi ovat edenneet jo muutaman vuoden. Olet jo aiemmin työskennellyt rakennustyömaalla esim. haalariharjoittelijana. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet erinomaisesti toimeen työtovereidesi, yhteistyökumppanien ja asiakkaidemme kanssa.

Mitä SRV tarjoaa harjoittelijalle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa saat sopivan määrän vastuuta. Työskentelet itsenäisesti osana projektitiimiä ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa. Saat käyttöösi nykyaikaiset tietomalliohjelmat sekä muut digitaaliset työkalut.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>