Infrarakentamisen harjoittelut

Infrarakentamisen mestariharjoittelu

Infrarakentamisen mestariharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen maarakennustehtävissä, kunnallistekniikan verkostojen rakentamisessa tai esimerkiksi tunnelilouhintatyömailla. Olet infrarakentamiseen suuntautunut rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelija ja sinulla on jo aiempaa työkokemusta rakennusalan työtehtävistä.

SRV Infra Oy:n erikoisalaa ovat maanalaisten tilojen rakentaminen sekä maanrakennustyöt. Infrarakentamisessa toteutetaan suuria maanrakennushankkeita sekä vaativia maanalaisia erikoistiloja kuten pysäköinti-, väestönsuoja- ja huoltotiloja sekä tunneleita ja varastoja.

Infrarakentamisen mestariharjoittelussa tutustut rakennustyön johtamiseen maarakennustehtävissä, kunnallistekniikan verkostojen rakentamisessa tai esimerkiksi tunnelilouhintatyömailla. Harjoittelussa hoidat päivittäistä työnjohtoa oman vastuualueesi osalta ja osallistut sovitussa laajuudessa työmaatoteutuksen suunnitteluun yhdessä muun työnjohdon kanssa.

Etsimämme henkilö on infrarakentamiseen suuntautunut rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelija, jolle on jo kertynyt aiempaa työkokemusta rakennusalan työtehtävistä. Olet kiinnostunut työn- ja ihmisten johtamisesta. Haluat omalta osaltasi edistää koko rakennusprojektin valmistumista ajallaan ja budjetin mukaisesti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, sekä työssäsi tarvitseman tuen. Työskentelet itsenäisesti oman vastuualueesi osalta ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Panostamme työmaan turvallisuuteen ja rakentamisen laatuun. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Infrarakentamisen insinööriharjoittelu

Tehtäviisi kuuluvat aikataulusuunnittelu ja –seuranta sekä kustannusseuranta. Työtehtäviisi saattaa sisältyä myös hankinnan avustavia tehtäviä ja dokumentaatiota. Olet infrarakentamiseen suuntautunut rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelija ja olet aiemmin työskennellyt rakennustyömaalla esim. haalariharjoittelijana.

SRV Infra Oy:n erikoisalaa ovat maanalaisten tilojen rakentaminen sekä maanrakennustyöt. Infrarakentamisessa toteutetaan suuria maanrakennushankkeita sekä vaativia maanalaisia erikoistiloja kuten pysäköinti-, väestönsuoja- ja huoltotiloja sekä tunneleita ja varastoja.

Insinööriharjoittelussa tehtäviisi kuuluvat aikataulusuunnittelu ja –seuranta sekä kustannusseuranta. Työtehtäviisi saattaa sisältyä myös hankinnan avustavia tehtäviä ja dokumentaatiota. Työpaikkasi voi olla joko työmaalla tai konttorilla.

Etsimämme henkilö on infrarakentamiseen suuntautunut rakennusalan ammattikorkea- tai korkeakouluopiskelija. Olet jo aiemmin työskennellyt rakennustyömaalla esim. haalariharjoittelijana. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet erinomaisesti toimeen työtovereidesi, yhteistyökumppanien ja asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, jossa saat sopivan määrän vastuuta. Työskentelet itsenäisesti osana projektitiimiä ja sinulla on oma merkittävä rooli rakennusprojektissa. Mukava työyhteisö tukee oppimistasi ja kehityt huippuammattilaistemme joukossa. Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>