Tulossa urbaanin huoletonta asumista

REDIn kauppakeskuksen yläpuolelle rakentuu Loisto - Kalasataman uusin asuintorni, jonka huippu nousee huikeaan 124 metrin korkeuteen. Loiston sijainti on mitä ihanteellisin. Palvelut, liikenneyhteydet, harrastusmahdollisuudet ja käytännössä katsoen kaikki hyvän elämän eväät odottavat heti oven takana.

Loiston kodit ovat nyt myynnissä. Arvioitu valmistumisaika on 11/2021.

Tätä on Loisto

Arjen sujuvuutta

Arjen sujuvuutta

Asuminen ja eläminen on tehty Loistossa kaikin puolin todella helpoksi. Julkisen liikenteen vilkas solmukohta takaa erinomaiset kulkuyhteydet joka ilmansuuntaan. Palvelut ovat runsaat - REDI vastaa vaativimmankin shoppailijan tarpeisiin. Vain lyhyen kävelymatkan päässä sijaitseva Mustikkamaa puolestaan hemmottelee luonnossa liikkuvia monipuolisilla ulkoilumahdollisuuksillaan.

Fiksuja ratkaisuja

Fiksuja ratkaisuja

Loisto edustaa täysin uudenlaista asumisen kulttuuria. Asunnot on suunniteltu tehokkaiksi, mutta mukaviksi - kiinnittäen huomiota siihen, että pienessäkin tilassa on avaruuden tuntua ja ratkaisuja kodin tavaroiden säilytykseen. Asumisreviiriä laajentavat asukkaiden yhteistilat, mm. vain hissimatkan päässä oleva kuntoilutila, jonka monipuolisilla laitteilla saa varmasti hien pintaan. Talon palvelut on kehitetty auttamaan kiireisen arjen keskellä. Kätevän Postin automaatin avulla voi vastaanottaa ja lähettää paketteja talosta poistumatta. Mukana kulkevat karvaiset kaveritkin on huomioitu. Jos oma aika ei riitä, voi koiralle tilata lisäpalveluna ulkoiluttajan.

Tutustu myös näihin