Työmaan numero: 2375
Kyläsaarenkatu 25

Työmaatoimisto:
Kaasutehtaankatu 4, 00540 Helsinki

Mitä täällä rakennetaan?

SRV luo Helsinkiin Kalasataman kaupunginosan sydämeen kahdeksan tornitaloa ja kantakaupungin suurimman kauppakeskuksen. Kokonaisuuden nimi on REDI, ja se merkitsee suojasatamaa. Valmistuttuaan REDI tarjoaa kodin 2000 asukkaalle ja elämyskeskuksen kaikille kaupunkilaisille. Syksyllä avautuvassa REDI-kauppakeskuksessa on jo vilkkaana käynnissä sisävalmistusvaihe.

Työskentelyajat

Meluavia töitä tehdään ma–pe klo 7.00–18.00 välisenä aikana (melutaso sisätiloissa < 35 dB). Työmaalla voidaan tehdä maanalaisia ja hiljaisempia töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Louheenajo työmaalta on päättynyt.

Töitä tehdään Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen antaman päätöksen HEL 2011-000817 (T 11 01 00 02) mukaisissa rajoissa.

Vaikutukset ympäristöön

Rakennustöiden aikana metroliikenne kulkee normaalisti. Melua mitataan ja tuloksista raportoidaan ympäristöministeriön ohjeen 1/1995 ”Ympäristömelun mittaaminen” mukaisesti.

Lue lisää REDIstä!

Työmaakamera

Työmaakamera

Seuraa REDIn työmaan tapahtumia livenä.

Työmaakamera
Liikkuminen

Liikkuminen

Lue, miten REDIn työmaa aiheuttaa muutoksia Kalasataman alueella kulkemiseen.

Muutokset liikenteessä
Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lue Kalasataman REDIn työmaan tuoreimmat uutiset.

Työmaatiedotteet
Vuoden työmaa 2017

Vuoden työmaa 2017

SRV:n Helsingin Kalasatamaan toteuttaman REDIn työmaa palkittiin Rakennuslehden Vuoden Työmaa2017 -kilpailussa ykköspalkinnolla. Työmaata arvioitaessa huomiota kiinnitettiin mm. hankkeen laajuuteen, työmaan johtamiseen ja sen myötä hyvän yhteistyön toteutumiseen ja tiedon hallintaan, työturvallisuuteen, laadunvarmistukseen, riskien hallintaan sekä tietomallin hyödyntämiseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Heli Pulkkinen

Heli Pulkkinen

Tiedottaja, REDI

heli.pulkkinen@srv.fi020 145 5200