Search form

Novelty attracts / Helsingin Kvartto

Helsingin Kvartto

Factbox

Address: Lauttasaari, Perttulantie 6, 00210 Helsinki
Completion: 12/2016
Status: Finished
Financing fee: 0.10 €/share/mo.
Maintenance fee: 4.00 €/m2/mo.
Apartements: 66
Type: Apartment house
Heating: District heating
Roof type: Flat
Roofing: Bitumen coat
Site: Owned
Site size: 2 499 m²

Suosittu ja viihtyisä Lauttasaari

Arvostettu Lauttasaari on asuinpaikkana verraton, sopivalla etäisyydellä keskustan humusta, mutta riittävän lähellä kaikkea. Alueen kruunaa meren läheisyys, vain 200 metriä ja olet uimarannalla. Rauhallinen ja merellinen ympäristö, koti puiston kupeessa ja monenmoiset ulkoilumahdollisuudet avautuvat heti kotiovelta.

Lauttasaari on merellinen kaupunginosa, jonne on kätevät kulkuyhteydet. Bussit kulkevat lähikadulta ja tulevalle Länsimetron asemalle on noin kilometrin matka. Täällä ovat jo valmiina kaikki mitä toimivaan arkeen tarvitaan, oma terveyskeskus, uimahalli, kirjasto sekä postin toimipiste.

Koulut ja päiväkodit löytyvät kävelyetäisyydeltä, ja keskustaan pääset nopeasti. Särkiniemen- ja Veijarivuorenpuisto ovat suosittuja virkistäytymisalueita. Saaren korkeimmalta kalliolta, Myllykalliolta, avautuu laajat näköalat eri suuntiin, onpa täällä lintutornikin tähystäjille.

Asuntoja tasokkaaseen asumiseen

Tilaa, ilmavuutta ja tasokkaita materiaaleja. Useissa asunnoissa avokeittiöt jatkuvat olohuoneeseen, joka taas jatkaa suoraan terassille tai parvekkeelle. Asumista helpottavat erilliset vaatehuoneet tai lasipintaisilla liukuovilla varustetut säilytysjärjestelmät. Keittiössä työ- ja pesupöytien väliin asennetaan lasilevyt. Itse työtaso on kvartsikomposiittia upotetulla teräsaltaalla. Eheä linjakkuus jatkuu, kun korkeat jää- ja pakastinkaapit sekä astianpesukone integroidaan. Keraaminen induktiokeittotaso ja erillinen kalusteuuni sekä mikroaaltouuni viimeistelevät ilmeen. Löyly- ja pesuhuoneessa sekä erillisessä wc:ssä lattia-materiaalina on keraaminen laatta. Pesuhuone ja wc myös laatoitetaan lattiasta kattoon. Hissillä pääset suoraan autohalliin, joka sijaitsee kellari- ja 1. kerroksessa. Tilantuntu jatkuu myös yhteisissä tiloissa, ihana avaruus hurmaa heti sisään astuttaessa ja aulatila kylpee valossa kattoikkunan ansiosta. Varastoja täällä on joka lähtöön, omansa lastenvaunuille, polkupyörille, urheilutamineille ja irtaimelle. Kvartossa on myös yhteinen saunaosasto, sekä oma pesula kuivaushuoneineen.

 

Location

RS Bank for the company