Search form

Asunnot / Vantaan Varikonaarre

Vantaan Varikonaarre

Kohdetiedot

Osoite: Keimolanmäki, Varikkokaarre 4, 01700 Vantaa
Tila: Suunnitteilla
Tontti: Oma

Oivallista ja edullista asumista

Vantaan Keimolanmäelle Varikkokaarre 4:ään nousee uudenlainen kerrostalo, joka on suunnattu ensiasunnon ostajille ja lapsiperheille ja jossa omistusasuminen on vuokraamista edullisempaa. Ideana on, että kohteesta kiinnostuneet pääsevät vaikuttamaan talon ja asuntojen erilaisiin ratkaisuihin jo suunnitteluvaiheessa ja että he pääsevät kertomaan mitä on hyvä asuminen. Tavoitteena on panostaa siihen, mitä ihmiset arvostavat, ja välttää tuhlausta kaikessa, mikä ei ole asukkaiden mielestä tärkeää.

Miten tämä on mahdollista?

Uudessa konseptissa on keskitytty kahteen asiaan. Asiakastutkimusten ja asiakkaiden osallistamisen kautta on saatu tietoa siitä, mitä asioita lapsiperheet ja ensiasunnon ostajat kodeissaan arvostavat. Samaan aikaan SRV:n asiantuntijat ovat käyneet läpi rakentamisen kustannuksia ja miettineet, mitä kodeissa voitaisiin tehdä toisin lähtien tontin hankinnasta ja kohteen sijainnista, jotta tuloksena ovat laadukkaat, mutta samalla ihmisten tarpeita vastaavat ja alueen vuokratasoa edullisemmat asunnot.

Ensimmäinen mallikohde Keimolanmäkeen

Ensimmäistä mallikohdetta ryhdytään rakentamaan Vantaan Keimolanmäkeen. Kotien kohderyhmänä ovat lapsiperheet ja ensiasunnon ostajat. Esimerkiksi Keimolanmäen 26m2:n yksiössä omistusasuminen maksaa kuukaudessa noin 472 euroa, kun alueen vuokrataso vastaavanlaisessa asunnossa on noin 640 euroa. Kolmen huoneen perheasunnossa omistusasuminen maksaa kuukaudessa alle 900 euroa.*

Keimolanmäessä valittavanasi on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Asuntoja on yhteensä 46 kappaletta ja suurimmassa osassa on oma parveke. Osassa on myös oma sauna.

Osallistu kyselyyn

Keimolanmäen kotien suunnittelu on jo varsin pitkällä. Kymmenet ihmiset ovat kertoneet omat arvostuksensa, ja moni asia on päätetty. Syksyllä olemme saaneet arvokasta tietoa huoneistojen viimeistelystä ja yhteistiloista sekä pihan ratkaisuista. Uusimmassa kyselyssä selvitämme asunnon ostoon liittyviä pankkiasioita. Osallistu kyselyyn tästä

Ilmoita yhteystietosi

Ilmoittaudu asiakasrekisteriin antamalla omat yhteystietosi viereisestä "Jätä yhteydenottopyyntö" -linkistä, niin saat tietoa kun ennakkomarkkinointi alkaa. Esitettä emme voi lähettää, sillä se on vielä työn alla.

Räätälöity asuntolaina S-Pankista

Kun ostat kodin As. Oy Vantaan Varikonaarteesta, sinulla on mahdollisuus hakea S-Pankin asuntolainaa pitkällä laina-ajalla. S-Pankin pitkä asuntolaina mahdollistaa pienemmät takaisinmaksun kuukausierät, jolloin sinulla jää enemmän rahaa muuhun elämiseen. Asuntolaina joustaa elämäntilanteesi mukaan, sillä voit halutessasi neuvotella laina-ajan alkuun pitkät lyhennysvapaat. Voit myös halutessasi jättää voimaan huoneistoon kohdistuvan yhtiölainan ja ottaa pankista pienemmän henkilökohtaisen asuntolainan. Enemmän rahaa elämiseen, vähemmän seiniin. Lainasopimus solmitaan S-Pankin ja asunnon ostajan välillä. Saat lisätietoa räätälöidystä asuntolainasta, kun ennakkomarkkinointi alkaa.

*Hinta-esimerkki laskettu seuraavasti: Asuntojen alustavat hinnat: yksiö maksaa noin 101 670 euroa, kolmio noin 181 500 euroa. Asuntojen yhtiövastike on 4 euroa/m2. Pankin myöntämä lainaosuus asunnon arvoon nähden 90 % 25 vuoden laina-ajalla, jossa annuiteettilainan korkona 1,5%. Kokonaiskustannukset laskettu siten, että laskelma sisältää lainan lyhennykset ja yhtiövastikkeen. Asunnon ostamisen pääomaa ei ole huomioitu laskelmassa.

Sijainti