Search form

Asunnot / Vantaan Kaarna

Vantaan Kaarna

Kohdetiedot

Osoite: Rajakylä, Sompakuja 1, 01280 Vantaa
Valmistuminen: 4/2018
Tila: Rakenteilla
Pääomavastike: 0,26 €/osake/kk
Hoitovastike: 4,00 €/m2/kk
Asunnot: 27
Tyyppi: Kerrostalo
Lämmitys: Kaukolämpö
Tontti: Oma
Tontin koko: 2 513 m²

Pikkukylän tunnelmaa huolettomassa kerrostalossa

Vantaan Rajakylän rauhallisella ja viihtyisällä seudulla puhaltavat uudet tuulet. Perinteisellä omakoti- ja rivitaloalueella käy kova kysyntä uusien kerrostaloasuntojen perään. Vantaan Kaarna vastaa huutoon ja tekee nyt seuraa jo valmistuneelle sisarelleen, Neulaselle.

Arkkitehti Mika Päivärinne kuvailee Kaarnaa seuraavasti, ”Kaarnassa jokaisessa kodissa on avarat oleskelutilat runsaine parvekkeineen. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen, valoisan kokonaisuuden. Huoneistoissa asumisen helppous ja toiminnallisuus ovat olleet suunnittelun johtoajatuksena. Kaarna on pohjoissuuntaan umpinaisempi – kaikkien asuntojen parvekesivut ja pääoleskelutilat avautuvat pääosin etelään, länteen ja itään. Ulkoseinien pääosin valkoisiksi rapatut pinnat ja parveketaustaseinien sävytetyt puupinnat antavat taloon modernin ilmeen. Eleganttia kokonaisuutta piristävät kirkkaat väriaiheet parvekekaiteissa. Parvekkeet ovat lasitettuja.”

Sijainti ja palvelut

Rajakylä on sympaattinen pikkukylä, nimensä mukaisesti Helsingin ja Vantaan rajalla. Tällä rauhallisella asuinalueella peruspalvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit ovat jo valmiina. Rajakylää halkova Maratontie oli aikoinaan vain pieni metsäpolku, josta on vuosien saatossa kasvanut alueen pääväylä. Sen varrelta haarautuu mukavia pikkukatuja ja metsäisiä polkuja kuljettavaksi. Mitä jos kutsuisit naapurin mukaan kävelylle?

Unelmiesi koti toiveidesi mukaan

Olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia, joista sinun helppoa valita omasi: moderni, klassinen ja trendikäs. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi. Hintaan kuuluvat sisustusvalinnat näet liitteenä olevasta materiaalit ja varuste-esitteestä. Meille on tärkeää tarjota sinulle täydellinen koti. Sellainen, joka vastaa haaveitasi, ja jonka sisustus istuu omaan tyyliisi. Siksi olemme suunnitelleet lisähintaisia ratkaisuja, jotka näet liitteen lisähintaiset valinnat-esitteestä. Valinnat on tehtävä 12.07.2017 mennessä. Mikäli tehdään väliseiniin ja sähköihin liittyviä muutoksia on ne tehtävä 30.06.2017 mennessä.

Asunnot

Kaksiot

Kolmiot

Kaikki

Asunnot

Kaksiot

Kolmiot

Sijainti