Search form

Asunnot / Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Haluamme rakentaa kanssanne unelmienne kodin. Olemme valinneet jokaiseen kohteeseen valmiita sisustusvaihtoehtoja, joista voitte valita mieleisenne ratkaisun yhdessä asuntomyyjän tai asiakaspalveluvastaavamme kanssa. Mikäli toiveissanne on jotain aivan muuta asuntonne ja sen materiaalien suhteen olettehan ajoissa liikkeellä, pohdimme yhdessä vaihtoehtoja toiveiden toteuttamiseen. Valinnat tehdään ja yksilölliset muutostyöpyynnöt käsitellään kaupanteon jälkeen.

Sisustusvalinnat

Asunnon hintaan sisältyvissä sisustusvaihtoehdoissa olemme miettineet valmiiksi kokonaisuuksien harmoniaa. Sisustusvaihtoehdot löydätte Interiors –esitteestä (materiaali- ja varuste-esite) ja kohteen www-sivuilta.

Meille on tärkeää tarjota sinulle täydellinen koti. Sellainen, joka vastaa haaveitasi ja jonka sisustus istuu omaan tyyliisi. Siksi olemme suunnitelleet lisää ratkaisuja hintaan sisältyvien kolmen sisustusvaihtoehdon lisäksi. Vaihtoehdot löydätte Interiors PLUS -esitteestä (lisähintaisten valintojen esite) ja kohteen www-sivuilta. 

Sisustusvalinnat on tehtävä annettuun päivämäärään mennessä. Valinnat ja päivämäärät ovat sitovia. Aikataulun umpeuduttua SRV Rakennus Oy valitsee materiaalit, eikä myöhemmin esitettyjä toiveita voida toteuttaa.

Yksilölliset muutokset

Jos toivotte kotiinne muita yksilöllisiä asunnon hintaan kuulumattomia muutoksia, ottakaa yhteyttä kohteen asiakaspalveluvastaavaan. Asiakaspalveluvastaava laatii kirjallisen tarjouksen. Muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti. Tämän vuoksi emme voi toteuttaa valinnoille ja muutostöille annetun päivämäärän jälkeen esitettyjä muutostoiveita.

SRV Rakennus Oy toteuttaa muutostyöt sekä hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat
materiaalit ja laitteet. Rakennusaikaisten vakuuksien ja turvallisuuden vuoksi asukas ei voi teettää rakennusaikana asuntoonsa kohdistuvia rakennustöitä muilla urakoitsijoilla eikä myöskään itse hankkia materiaaleja työmaalle.

Rakennusliikkeelle muutostöiden kustannus on korkeampi kuin materiaalien hintaero, sillä suunnitelmien ja tilausten muuttaminen, kuljetukset ja muut lisätyöt aiheuttavat kustannuksia. Esimerkiksi kodinkoneiden siirrot aiheuttavat usein myös asennukseen liittyviä muutoksia.

Tarjous ja tilaus

Pyydämme jättämään tarjouspyynnön lisä- ja muutostöistä kirjallisesti asiakaspalveluvastaavalle. Mitä aikaisemmassa vaiheessa jätätte tarjouspyynnön, sitä suurempi on muutostöiden joustavuus. Asiakaspalveluvastaava antaa teille kirjallisen tarjouksen mahdollisimman pian. Usein hinta- ja aikatauluneuvottelut toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa saattavat viedä kuitenkin aikaa.

Hyväksyttyänne tarjouksen teidän tulee toimittaa se allekirjoitettuna asiakaspalveluvastaavalle annettuun päivämäärään mennessä. Allekirjoitettu tarjous on sitova, vaikka asuntokauppa purettaisiin.

Valintojen ja muutostöiden aikataulujen umpeuduttua lähetämme teille tarkastettavaksi tilausvahvistuksen, josta näette kootusti kaikki huoneistoa koskevat sisustusvalintanne sekä tilaamanne muutokset. Tilausvahvistus tulee palauttaa allekirjoitettuna annettuun päivämäärään mennessä. Aloitamme muutostöiden toteutuksen, kun allekirjoitettu tilausvahvistus on saapunut asiakaspalveluvastaavalle.

Rajauksia muutosmahdollisuuksiin

Rakentajana huolehdimme siitä, että kodistanne tulee määräysten mukainen. Tämä rajoittaa jonkin verran muutosmahdollisuuksia, sillä yhtiöjärjestyksen tai rakennusluvan vastaisia muutostöitä emme voi tehdä. Tällaisia ovat muun muassa julkisivuun ja asunnon ulkopuolisiin tiloihin tehtävät muutokset sekä voimassa olevan rakennusluvan muutosta edellyttävät osa-alueet. Muita muutoksia, joita emme voi toteuttaa, ovat: vesi- ja viemäripisteiden siirrot, hormien ja LTO-koneiden siirrot, muihin asuntoihin tai yhteisiin tiloihin vaikuttavat muutokset sekä märkätilan laajuus- ja sijaintimuutokset.

Määräyksiä täyttämättömien tai tyyppihyväksymättömien materiaalien, tuotteiden, koneiden ja laitteiden asennuksia emme suorita. Emme tarjoa teknisesti riskialttiita ratkaisuja ja käytämme vain tarkoitukseen soveltuvia materiaaleja. Asiakkaana voitte luottaa siihen, että tarjoamme luotettavan ja toimivan ratkaisun asuntonne lisä- ja muutostöihin.