Search form

Asunnot / Satamarannan Tyrsky, Oulu

Satamarannan Tyrsky, Oulu

Kohdetiedot

Osoite: Toppilansalmi, Satamatie 37, 90520 Oulu
Valmistuminen: 6/2019
Tila: Ennakkomarkkinoinnissa
Pääomavastike: 0,24 €/osake/kk
Hoitovastike: 3,60 €/m2/kk
Asunnot: 33
Tyyppi: Kerrostalo
Kattomateriaali: Bitumikate
Tontti: Vuokra
Tontin koko: 1 723 m²

ASUNTO EDULLISEMMIN ILMAN YHTIÖLAINAA
Kun varaat asunnon myyntiin tulevasta kohteesta ennen ennakkomarkkinoinnin päättymistä, voit valita kahdesta eri tavasta ostaa asunto: yhtiölainalla tai ilman. Ostaessasi asunnon ilman yhtiölainaa, on asunnon velaton myyntihinta edullisempi kuin yhtiölainan kanssa. Keskustele pankkisi kanssa siitä, kumpi tapa sopii paremmin sinun tilanteeseesi.

SRV pidättää itsellään oikeuden pitää hintavaihtoehtoja auki vain rajoitetun ajan ennakkomarkkinoinnin aikana. Vaihtoehtojen jälkeen asunnolla on vain yksi hinta.

Järkevää asumista upeassa merellisessä miljöössä!

Tyrsky tarjoaa tehokkaita neliöitä ja optimoituja pohjaratkaisuja viihtyisässä Satamarannan korttelissa. Tyrskyssä jokainen asuinneliö on otettu tehokäyttöön ja huoneistot on suunniteltu erityisen toimiviksi. Osassa ensimmäisen kerroksen huoneistoissa myös omat piha-alueet. Yhteisen puistomaisen piha-alueen alla sijaitsee suuri autohalli, jonne käynti suoraan hissillä.

Moderni ja viihtyisä asuinympäristö takaa fiksua ja helppoa asumista erinomaisten kulkuyhteyksien päässä lähellä keskustaa. Remonttivapaata ja huoletonta asumista aivan Satamarannan kanavan/meren tuntumassa!

Asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Kolmiot

Kaikki

Asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Kolmiot

Sijainti

Cxense Display