Search form

Asunnot / Satamarannan Masto, Oulu

Satamarannan Masto, Oulu

Kohdetiedot

Osoite: Toppilansalmi, Satamatie 39, 90520 Oulu
Valmistuminen: 8/2017
Tila: Muuttovalmis
Pääomavastike: 0,33 €/osake/kk
Hoitovastike: 3,60 €/m2/kk
Asunnot: 100
Tyyppi: Kerrostalo
Kattomateriaali: Bitumikate
Tontti: Vuokra
Tontin koko: 1 723 m²

Muuttovalmis Satamarannan Masto

Yli 50 metrinen Satamarannan Masto on Toppilansalmen korkein asuinrakennus. 16-kerroksisessa Mastossa on 100 asuinhuoneistoa ja se on rakennettu upealle paikalle, aivan Toppilansalmen rannan tuntumaan. Sijainti veden äärellä tarjoaa hyvät näkymät alemmistakin kerroksista. Ylempien kerrosten asunnoista avautuvat ehdottomasti Oulun parhaimmat maisemat. Tornin vierestä lähtevä uusi Möljän silta yhdistää Hietasaaren mantereeseen. Toppilansalmen rannat rakennetaan oululaisten olohuoneeksi. Alueelle on suunnitteilla pienvenesatama ja merikeskus, jotka vahvistavat alueen merellisyyttä. Mastosta tulee alueen maamerkki, mutta se tulee olemaan myös koko Oulun ylpeyden aihe.

Maston ikkunoista avautuvat kaupungin upeimmat maisemat meren ylle, ja kaupungin päälle.

Viereisellä rantabulevardilla voi nauttia lämpimistä kesäilloista. Lähelle rakentuvasta huvivenesatamasta on helppo lähteä päiväretkelle veneilemään. Talvisaikaan, Mastolta pääsee helposti meren jäälle hiihtämään ja nauttimaan kevätauringosta.

Illan tullen, voi Mastosta ihailla auringon laskua meren taakse. Etelän suunnalla maisemaa hallitsevat kaunis jokisuisto ja kaupungin valot. Ydinkeskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana, jotteivät kaupungin äänet häiritse.

Pidä kiirettä ja varaa oma uusi Kotisi!

TERVETULOA ESITTELYYN. SOITA JA SOVI OMA ESITTELYAIKA!

Asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Suuremmat

Kaikki

Asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Suuremmat

Sijainti