Search form

Asunnot / Keravan Korianteri

Keravan Korianteri

Kohdetiedot

Osoite: Alikerava, Santaniitynkatu 19, 04250 Kerava
Valmistuminen: 6/2018
Tila: Rakenteilla
Pääomavastike: 0,20 €/osake/kk
Hoitovastike: 3,70 €/m2/kk
Asunnot: 50
Tyyppi: Kerrostalo
Lämmitys: Kaukolämpö
Kattomateriaali: Bitumikate
Tontti: Oma
Tontin koko: 878 m²

Hyvää asumista kehittyvällä Keravalla

Ornon tontille nouseva Korianteri tarjoaa keravalaista asumista parhaimmillaan. Lukuisat palvelut; kaupat, koulut ja päiväkodit löytyvät kävelymatkan päästä, ja lähellä sijaitseva Keinukallion urheilupuisto houkuttelee monipuolisilla ulkoilu- ja kuntoilumahdollisuuksilla. Juna-asemalle kävelet muutaman minuutin ja autolla pääset nopeasti Lahden moottoritielle. Kerava sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella. Pääjunaratayhteys mahdollistaa nopeat siirtymiset niin etelään kuin pohjoiseenkin. Kiskot vievät Helsinkiin useita kertoja tunnissa, nopeimmillaan reilussa 20 minuutissa. Kaupungissa on myös hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet; monelta kotiovelta pääsee suoraan ladulle tai lenkille vaihtelevaan ja luonnonkauniiseen maastoon. Kerava on kasvava kaupunki, jonka kaupallisia palveluita kehitetään jatkuvasti palvelemaan entistä paremmin nykyisiä ja uusia asukkaita.

Korianterin arkkitehti Mika Päivärinne kertoo kohteesta seuraavaa; "Suunnittelun johtoajatuksena on ollut asumisen helppous ja toiminnallisuus. Jokaisessa kodissa on avarat oleskelutilat runsaine parvekkeineen. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen, valoisan kokonaisuuden. Korianterin julkisivut suuntautuvat etelään, länteen ja pohjoiseen. Asuin- ja pysäköintitalon lisäksi korttelin leikki- ja oleskelupihaa reunustavat erilliset matalat ulkovälinevarastot sekä autokatos, tehden pihasta intiimimmän. Pihalla on kauniina sommitelmana laadukkaat istutukset puita ja pensaita, leikkivarusteita ja kalusteita".

Tutustu myös Korianterin viereen rakentuvaan Kardemummaan, joka valmistuu toukokuussa 2018. Tai kiinnostaisiko ennakkomarkkinoinnissa oleva Basilika?

 

Sijainti ja palvelut

Kerava on kehittyvä ja hyvien yhteyksien varrella sijaitseva radanvarsikaupunki Keski-Uudellamaalla. Juuri sopivan kokoinen aktiiviseen ja onnelliseen elämään. Korianteri sijaitsee keskustan tuntumassa, Alikeravan kaupunginosassa. Alueella toimi vuosina 1936-1993 Ornon valaisintehdas. Myöhemmin samalla paikalla sijaitsi myös muun muassa mausteiden maahantuontiyritys. Valon ja makujen tontille rakennetaan yhteensä kuusi kerrostaloa ja 368 uutta laadukasta kotia.

Sisustusvalinnoilla unelmiesi koti

Olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia, joista sinun on helppoa valita omasi: moderni, klassinen ja trendikäs. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi. Hintaan kuuluvat sisustusvalinnat näet liitteenä olevasta Materiaalit ja varusteet -esitteestä.

Meille on tärkeää tarjota sinulle täydellinen koti. Sellainen, joka vastaa haaveitasi, ja jonka sisustus istuu omaan tyyliisi. Siksi olemme suunnitelleet lisähintaisia ratkaisuja, jotka näet liitteen Lisähintaiset valinnat -esitteestä.

Valinnat on tehtävä 11.08.2017 mennessä. Mikäli tehdään väliseiniin ja sähköihin liittyviä muutoksia on ne tehtävä 02.08.2017 mennessä. Valinnat tehdään kaupanteon jälkeen verkossa Nettikoti-ohjelmassa. Tässä kohteessa ei voi enää tehdä omia sisustusvalintoja.

 

Asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Kolmiot

Kaikki

Asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Kolmiot

Sijainti