Search form

Asunnot / Keravan Kardemumma

Keravan Kardemumma

Kohdetiedot

Osoite: Alikerava, Santaniitynkatu 21, 04250 Kerava
Valmistuminen: 5/2018
Tila: Rakenteilla
Pääomavastike: 0,39 €/osake/kk
Hoitovastike: 4,00 €/m2/kk
Asunnot: 50
Tyyppi: Kerrostalo
Lämmitys: Kaukolämpö
Tontti: Oma
Tontin koko: 1 695 m²

Keravan Kardemumma nyt myynnissä

Keravan ilme muuttuu merkittävästi tulevina vuosina, kun keskustan korttelit nousevat uuteen kukoistukseen. Osa uudistusta on Kiinteistö Oy Ornon tontille rakennettava kerrostalokortteli, jonka ensimmäinen kohde Kardemumma on. Tulevaisuudessa tontille rakennetaan seitsemän kerrostaloa ja 356 uutta kotia. Nyt on hyvä tilaisuus päivittää nykyiset neliöt toimivampiin. Keravan Kardemumma on kahdeksankerroksinen kerrostalo, johon tulee yhteensä 50 asuntoa. Samaan kortteliin rakennetaan lisäksi kuusi muuta kerrostaloyhtiötä sekä yhteinen paikoituslaitos. Tontin keskelle jaa laaja suojaisa piha-alue, johon tulee viihtyisät leikki- ja oleskelualueet eri-ikäisille asukkaille.

Asumismukavuutta ja hyvä sijainti

Jokaisessa Kardemumman asunnossa on yhdistetty keittiötila ja olohuone sekä reilun kokoinen lasitettu parveke. Kolmioissa ja isommissa kaksioissa on myös sauna. Toimivat pohjaratkaisut luovat neliöitään avaramman vaikutelman. Vaaleat pinnat ja tyylikkäät kalusteet viimeistelevät ilmeen. Näissä kodeissa jokainen neliö on tehokkaassa käytössä.

Kävelyetäisyydellä sijaitsee useampikin iso ruokakauppa. Koulut ja päiväkoti löytyvät alle kilometrin päästä. Rautatieasemalle kävelee kymmenisen minuuttia.

Tutustu myös Kardemumman viereen nousevaan Korianteriin, joka valmistuu kesäkuussa 2018. Tai kiinnostaisiko ennakkomarkkinoinnissa oleva Basilika?

 

Sisustusvalinnoilla unelmiesi koti

Olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia, joista sinun on helppoa valita omasi: moderni, klassinen ja trendikäs. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi. Hintaan kuuluvat sisustusvalinnat näet linkin takana olevasta Materiaalit ja varusteet -esitteestä. Meille on tärkeää tarjota sinulle täydellinen koti. Sellainen, joka vastaa haaveitasi, ja jonka sisustus istuu omaan tyyliisi. Siksi olemme suunnitelleet lisähintaisia ratkaisuja, jotka näet linkin Lisähintaiset valinnat -esitteestä.

Valinnat on tehtävä 30.5.2017 mennessä. Valinnat tehdään kaupanteon jälkeen verkossa Nettikoti-ohjelmassa. Tässä kohteessa ei ole enää mahdollista tehdä muutoksia sisustusvalintoihin.

 

Sijainti