Search form

Asunnot / Helsingin Smokki

Helsingin Smokki

Kohdetiedot

Osoite: Pitäjänmäki, Kutomotie 14, 00380 Helsinki
Valmistuminen: 3/2019
Tila: Rakenteilla
Pääomavastike: 0,41 €/osake/kk
Hoitovastike: 4,80 €/m2/kk
Asunnot: 32
Tyyppi: Kerrostalo
Lämmitys: Kaukolämpö
Tontti: Oma

Kauniita koteja kartanon mailla

Kun tontilla on aiemmin sijainnut miesten pukutehdas, on selvää, että talon nimeksi tulee Smokki. Ryhdikkäästi kohoava, tyyliä ja laatua arvostavien kerrostalo. Pitäjänmäen Kutomotien vanhat liiketilakorttelit uudistuvat viihtyisään asumiseen. Vanhoja toimistoja saneerataan asunnoiksi ja uusia rakennetaan suojeltujen sekaan. Modernia arkkitehtuuria viihtyisän kartanomiljöön kupeessa.

Arkkitehdin puheenvuoro

”Asunnot on suunniteltu valoisiksi ja tiloiltaan selkeiksi. Isoista ikkunoista avautuu näkymiä puistoon ja yhteispihalle. Tilavat lasitetut parvekkeet sopivat hyvin maisemasta nautiskeluun. Maantasossa on selkeästi rajatut asuntopihat terasseineen ja lasikuisteineen, jotka tuovat asumiseen pientalomaisuutta. Ylimmän kerroksen isot kattoterassit lasihuoneineen tuovat uutta ulottuvuutta ulko-oleskeluun myös kattotasolla. Ylimmissä asunnoissa on myös avoparvekkeet makuuhuoneiden yhteydessä. Pihapiirissä on neljä muuta asuintaloa. Korttelin keskelle jää viihtyisä ja suojainen sisäpiha. Leikkipaikka on sijoitettu keskeisesti osaksi istutusaluetta. Korttelin yhteiset saunaosastot ja kerho sijaitsevat vanhassa kutomorakennuksessa pihan toisella puolella. Autohalliin on suora yhteys ensimmäisestä kerroksesta. Kaikkien asuintalojen yhteinen jätehuone sijaitsee kadun varren talon pihatasossa. Julkisivut polveilevat monimuotoisesti ja ne rapataan pääosin lämpimän okran sävyllä.”

Veikko Mäkipaja, Arkkitehti SAFA, Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy

Sijainti ja palvelut

Luonnossa viihtyvälle ja aktiiviliikkujalle Talin alue on parasta Pitäjänmäkeä. Metsä alkaa takapihalta ja upeat ulkoilumaastot aukeavat moneen suuntaan. Talin tennis- ja squashkeskus sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä, samoin kolme eri kuntokeskusta. Munkkiniemen uimarannalle pyöräilet kymmenessä minuutissa. Jos hikoilu ei maita, silmänruokaa riittää vieressä sijaitsevassa Talin siirtolapuutarhassa. Lähistöllä on hyvät päivittäistavarakaupat ja uudisrakentamisen myötä erilaisten palvelujen määrä alueella lisääntyy entisestään.

Unelmiesi koti toiveittesi mukaan

Olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia, joista sinun on helppoa valita omasi: moderni, skandinaavinen ja trendikäs. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi. Hintaan kuuluvat sisustusvalinnat näet liitteenä olevasta Materiaalit ja varusteet -esitteestä. Meille on tärkeää tarjota sinulle täydellinen koti. Sellainen, joka vastaa haaveitasi, ja jonka sisustus istuu omaan tyyliisi. Siksi olemme suunnitelleet lisähintaisia ratkaisuja, jotka näet liitteen Lisähintaiset valinnat -esitteestä. Sisustusvalinnat on tehtävä 15.6.2018 mennessä. Mikäli tehdään väliseiniin ja sähköihin liittyviä muutoksia, on ne tehtävä 23.2.2018 mennessä. Valinnat tehdään kaupanteon jälkeen.

Asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Kolmiot

Suuremmat

Kaikki

Asunnot

Yksiöt

Kaksiot

Kolmiot

Suuremmat

Sijainti