Search form

Asunnot / Helsingin REDIn Loisto

Helsingin REDIn Loisto

Kohdetiedot

Osoite: Kalasatama, Englantilaisaukio 10, 00580 Helsinki
Tila: Suunnitteilla
Pääomavastike: 0,54 €/osake/kk
Hoitovastike: 6,00 €/m2/kk
Asunnot: 249
Tyyppi: Kerrostalo
Lämmitys: Kaukolämpö
Tontti: Valinnainen vuokratontti, katso lisätiedot »
Tonttivuokra: 6,52 €/m2/kk

Suunnitteilla uutta Loistoa elämään!

Helsingin REDIin suunnitteilla oleva Loisto tulee kohoamaan 124 metrin korkeuteen. Asuintorniin tulee 32 kerrosta ja 249 huoneistoa. Myös asuntojen huonekorkeus on tavallista korkeampi, lähes kolme metriä. Helsingin REDIn Loisto rakennetaan valinnaiselle vuokratontille.

Loisto edustaa uutta asumisen kulttuuria ja se tulee tarjoamaan asumiseen monia fiksuja ratkaisuja. Jokaisessa asunnossa on siirtolasiseinällä erotettava viherhuone, järkevästi suunniteltuja säilytysratkaisuja ja muun muassa eteisen peilin taakse piilotettu tekniikkakaappi. Monipuoliset yhteistilat ja arkea helpottavat palvelut tulevat nostamaan elämisen tasoa ja asumisen palvelua.
Loiston asunnot sijaitsevat kauppakeskuksen päällä kerroksissa 6–32. Tornin 30. kerroksessa sijaitsee kaikkien asukkaiden käytössä oleva klubikerros juhla- ja saunatiloineen sekä terasseineen.
Viidennessä ja kuudennessa kerroksessa on lisää yhteistiloja, kuten asukkaiden varattavissa oleva vierashuone.

Asuntojen materiaalit tulevat vaihtelemaan Horizon- ja Sky-kerroksissa. Horizon-asunnot tulevat kerroksiin 6-29 ja Sky-asunnot tulevat kerroksiin 31 ja 32. Sisustustyylejä tulee puolestaan kolme erilaista. Loistossa elämänlaatua tulevat lisäämään samassa korttelissa sijaitseva elämyksellinen kauppakeskus, metroasema ja pysäköintilaitos.

Jätä yhteydenottopyyntö oheisen linkin kautta, niin saat tietoa Loiston asunnoista ennen kuin ennakkomarkkinointi alkaa huhtikuussa.

Sijainti