Search form

Asunnot / Helsingin REDI, Majakka

Helsingin REDI, Majakka

Kohdetiedot

Osoite: Kalasatamankatu 9, Kalasatama, 00580 Helsinki
Tila: Rakenteilla
Asunnot: 282
Tyyppi: Kerrostalo
Tontti: Valinnainen vuokra, katso lisätiedot »

Koti kanta-kaupungin huipulta

REDI on kantakaupungin kiinnostavin kohde. Alueelle nousevat tornitalot ja kantakaupungin elämyksellisin kauppakeskus muodostavat ennennäkemättömän kokonaisuuden. REDIn ensimmäinen asuintorni Majakka valmistuu kevään 2019 aikana. 134 metrin korkeuteen nouseva Majakka on valmistuessaan Suomen korkein asuinrakennus. Sen asunnot sijaitsevat kauppakeskuksen päällä kerroksissa 6–35. Majakassa on tarjolla asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin yksiöistä perheasuntoihin. Sisustusarkkitehti Hanna Airas on suunnitellut Majakan kaikkien asuntojen tyylit. Asuntokaupan jälkeen pääset tekemään kotisi ilmeeseen vaikuttavia materiaali- ja kalustevalintoja.   

Fiksut neliöt, mietityt tilaratkaisut

Majakan asunnot on suunniteltu niin, että tornitalon kaikki arvokkaat neliöt ovat tehokkaassa käytössä. Asunnoissa on esimerkiksi parvekkeen sijasta lämmin, siirrettävin lasiseinin varustettu viherhuone, jota voi käyttää terassina, ruokailutilana tai vaikkapa olohuoneen jatkona. Korkealla asuminen näkyy asunnoissa erityisesti valoisuutena, jota tuovat paitsi viherhuoneiden seinän korkuiset ikkunat, myös asuntojen normaalia korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkunat.

Majakassa koti laajenee oman asunnon seinien ulkopuolelle monipuolisten ja tasokkaiden yhteistilojen ansiosta. Tornin 33. kerroksessa sijaitsee kaikkien asukkaiden käytössä oleva klubikerros juhla- ja saunatiloineen sekä terasseineen. Pihakansitasolla, 5. kerroksessa on lisää yhteistiloja vapaa-aikaan ja erilaisiin arjen askareisiin. Kolme saunaosastoa ovat talon asukkaiden käytössä.

Asukkaiden palvelut

Pääsisäänkäynnin aulapalvelu lisää turvallisuutta ja palvelee erilaisissa arjen asioissa, kuten vieraiden opastamisessa ja yhteistilojen käytössä. Talon varausjärjestelmän avulla voit mm. varata sauna ja pesulavuoroja sekä juhla- ja klubitiloja omaan käyttöösi. Sähköisestä kodinkansiosta löydät puolestaan tietoja taloyhtiöstä sekä huoneistosi materiaaleista, kalusteista, kodinkoneista ja laitteista.

REDIssä arkea helpottavat myös nopea asioiminen yhden hissimatkan päässä sijaitsevassa kauppa- ja elämyskeskuksessa sekä erinomaiset liikenneyhteydet kaikkiin suuntiin. Kalasataman metroasema sijaitsee ostoskeskuksen kolmannessa kerroksessa ja keskuksen alla on 2 000 auton pysäköintilaitos.

Lue lisää ja tutustu REDIn asuntoihin osoitteessa REDI.fi/asunnot.
 

Sijainti