Search form

Asunnot / Helsingin Försti

Helsingin Försti

Kohdetiedot

Osoite: Jätkäsaari, Juutinraumankatu 9, 00220 Helsinki
Valmistuminen: 5/2017
Tila: Muuttovalmis
Pääomavastike: 0,43 €/osake/kk
Hoitovastike: 4,05 €/m2/kk
Asunnot: 52
Tyyppi: Kerrostalo
Lämmitys: Kaukolämpö
Katon tyyppi: Tasakatto
Kattomateriaali: Bitumikate
Tontti: Oma
Tontin koko: 853 m²

Jätkäsaaren merellinen Försti

Muuttovalmis Försti on 7-kerroksinen, kaksiportainen kerrostalo, jossa on yhteensä 52 asuntoa. Valinnanvaraa löytyy yksiöistä neljän huoneen vaihtoehtoon. Toimivat pohjaratkaisut, energiatehokasta suunnittelua ja hiottuja yksityiskohtia. Försti sijaitsee Airut-korttelissa yhdessä viiden muun taloyhtiön kanssa. Tämä ainutlaatuinen kortteli on täynnä uutta, urbaania asumista. Samaan kortteliin tulee päivittäistavarakauppa, ja myöhemmässä vaiheessa muun muassa yhteisessä käytössä olevat sauna, pesula ja kerhotila. Korttelin keskellä sijaitsee puolijulkinen piha-alue, jonka toisella tasolla ovat yhtiöiden yhteiset turva-alustaiset leikkialueet.

Energiatehokasta asumista

Airut-korttelin lähtökohtana on kestävän kehityksen toimintamalli, jolla saavutetaan innovatiivinen ja energiatehokas kaupunkikortteli. Airutissa kokonaisenergiankulutus on huomattavasti alle kansallisen E-lukutavoitteen, ja osa rakennuksissa käytettävästä sähköstä on paikalla tuotettua uusiutuvaa aurinkoenergiaa. Energiatehokkuuden rinnalla avainasemassa on ihmisten hyvinvointia ja ympäristöä säästävien kulutustottumuksien mahdollistaminen. Huoneistokohtainen, reaaliaikainen energian ja vedenkulutuksen seuranta- ja ohjausjärjestelmä kannustaa asukkaita sähkön, lämmitysenergian ja veden säästämiseen. Älykkään mittaroinnin ja informaatiopalveluiden tavoitteena on mahdollistaa merkityksellinen ja ajan tasalla oleva tieto omasta energiankulutuksesta ja -käyttäytymisestä ja liittää asukkaat omaan asuinympäristöön sähköisen SRV Avaimen avulla.

Tarkoin harkittua tyyliä

Försti hurmaa sekä sisältä että ulkoa. Löytyy tilaa, valoa ja onnistuneita ratkaisuja. Tyylikkäässä keittiössä on kivinen työtaso, induktioliesitaso ja kalusteuuni. Yksiöissä ja kaksioissa on 1‒2 jää-pakastinkaappia ja isommissa asunnoissa kaksi korkeaa kylmäkalustetta. Vakiovarusteina on lisäksi astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylpyhuoneessa ja erillis-wc:ssä on keraaminen laatta ja seinät laatoitettu lattiasta kattoon. Muualla huoneistossa on parketti.
Osassa huoneistoja on vaatehuone, osassa peililiukuovelliset vaatekomerot. Asumismukavuutta lisäävät myös valmiiksi asennetut sälekaihtimet ja seinästä seinään ulottuvat verhokiskot. Tutustu pohjapiirroksiin kaikessa rauhassa ja valitse se kaikkein mieleisin. Mallaa sohvan ja ruokapöydän paikkaa ja aloita unelmiesi kodin suunnittelu.

Jätkä kierrättää

Jätkäsaaressa jätteet kerätään siististi putkikeräysjärjestelmällä, joten alueen huoltoliikenne vähenee ja siisteys ja turvallisuus paranevat. Jätehuone, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot sekä kuivaushuone sijaitsevat 1. kerroksessa ja kellarissa.

Mahdollisuus omaan autopaikkaan autohallista.

Yhtiössä on 31 puolilämmintä autopaikkaa, joista 30 autopaikkaa myydään osakkeina ja yksi liikuntaesteisille osoitettu jää yhtiön hallintaan. Autopaikat sijaitsevat Hyvätoivonpuiston alla, maanalaisessa, yksityisessä pysäköintilaitoksessa, Airutparkissa. Kysy lisää mahdollisuudesta autopaikkaan myyjältämme.

Hoitovastikkeeseen sisältyy 10M/10M laajakaistayhteys.
Airut-korttelissa on käytössä asukasportaali SRV Avain. Saat portaalin käyttäjätunnukset muuton yhteydessä. SRV Avaimesta löytyy asuntoasi ja taloyhtiötäsi koskevat tiedot, kuten asunnon pohjapiirustus ja kodinkoneiden käyttöohjeita. Asukasportaalissa voit myös seurata huoneistosi energiankulutusta ja viestiä muiden asukkaiden kanssa.

Sijainti