Search form

Asunnot / Espoon Taitaja

Espoon Taitaja

Kohdetiedot

Osoite: Tapiola, Tietäjäntie 10, 02130 Espoo
Valmistuminen: 12/2016
Tila: Muuttovalmis
Pääomavastike: 0,30 €/osake/kk
Hoitovastike: 3,20 €/m2/kk
Asunnot: 85
Tyyppi: Kerrostalo
Lämmitys: Kaukolämpö
Katon tyyppi: Tasakatto
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Energialuokka: C
Tontti: Oma
Tontin koko: 3 984 m²

Toinen autopaikka puoleen hintaan

Hyödynnä loistoetu: kun teet kaupat 30.11.2017 mennessä saat toisen autopaikan puoleen hintaan. Etu koskee uusia kauppoja ja on voimassa 30.11.2017 asti.

Taitajassa kaikki hyvä on lähellä

Tapiolan Taitaja on keskeisellä paikalla, lähellä Tapiolan keskustaa. Arvostetusta Tapiolasta löydät kaikki tarvittavat palvelut ja kulttuuriaktiviteetit. Taitajan moderni ilme, järkevät pohjaratkaisut ja sujuva tilankäyttö tekevät kohteesta houkuttelevan erityisesti perheille. 

Muuttovalmis Taitaja - laadukasta asumista Tapiolassa  

Taitaja on täydellinen paketti älyä, toimivuutta ja esteettisiä ratkaisuja. Kolmiportainen 5-kerroksinen kerrostalo on suunniteltu asettumaan saumattomasti alueen muuhun miljööseen. Jäljellä on vielä muutama reilunkokoinen perhe-asunto ja voit valita joko 87,5 m2 tai 99 m2 4h+kt+s. Turvallisen pihapiirin lisäksi asunnoissa on sauna, suuri lasitettu parveke ja hyvin varusteltu keittiö. Keittiö on varustelultaan suunniteltu vastaamaan modernin kotikokin tarpeita. Keittiön varusteisiin kuuluu induktiotaso ja kalusteuuni, astianpesukone ja mikroaaltouuni sekä jää-pakastinkaappi. Isommissa asunnoissa on erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi. Keittiössä kiiltelee kivi- tai kvartsikomposiittinen työtaso, johon on upotettu 1 ½-altainen ruostumaton teräksinen keittiöallas.

Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonia. Olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä ja eteisessä lattiapinnat ovat parkettia. Kosteissa tiloissa sekä wc:ssä jalan alta löytyy keraamiset laatat. Vesikiertoisen lattialämmityksen takia kylpyhuoneen ja saunan lattialaatta tuntuu aina lämpimältä. Pesuhuone ja erillinen wc-tila laatoitetaan katosta lattiaan. Saunasta piipahdat vilvoittelemaan omalle parvekkeelle.

Oma autopaikka

Myös autolle löytyy oma paikka. Myymme osakkeina 54 lämpöpistokkeellista autohallipaikkaa. Autopaikat jatkuvat pihakannella, sieltä löytyy 9 ulkopaikkaa lämmityspisteellä. Lisäksi autohallissa sekä pihakannella on yksi liikuntaesteisille varattu lämpöpisteellinen autopaikka. Yhteiset tilat eli pesula, saunaosasto ja kuivaushuoneet löytyvät kellarikerroksesta. Muita yhteisiä tiloja ovat väestönsuoja, irtaimistovarasto, talovarasto, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä yhtiön tekniset tilat. Jätteet kerätään siististi syväkeräysmenetelmällä.

 

Sijainti