Search form

Asunnot / Espoon Niittyhuippu

Espoon Niittyhuippu

Kohdetiedot

Osoite: Niittykumpu, Haukilahdenkatu 1, 02200 Espoo
Valmistuminen: 10/2017
Tila: Muuttovalmis
Pääomavastike: 1,36 €/osake/kk
Hoitovastike: 4,40 €/m2/kk
Asunnot: 200
Tyyppi: Kerrostalo
Lämmitys: Kaukolämpö
Katon tyyppi: Pulpettikatto
Kattomateriaali: Bitumikate
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Tontti: Oma
Tontin koko: 10 535 m²

Niittyhuippu on osa uudistuvaa Niittykumpua

Niittyhuippu on Espoon korkein asuinkerrostalo. 90 metriä korkea tornitalo, jossa on yhteensä 24 maanpäällistä kerrosta ja kaksi kellarikerrosta. Kerroksissa 3–10 (75 asuntoa) on SATOn vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Loput 125 asuntoa sijaitsevat kerroksissa 11–24. Asuntoja on yhteensä 200, kooltaan 30‒127 m2. Huoneistot ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita, mutta joukkoon mahtuu myös muutama kolmio. Jokaisessa asunnossa on parveke.

Uniikki kohde ansaitsee myös hyvät sisustusmateriaalit. Uusi parkettilattia tuntuu mukavalta jalkojen alla, samoin kylpyhuoneiden lattialämmitys. Hyvin varusteltu keittiö kutsuu kokkaamaan. Valmiiksi asennetut sälekaihtimet ja eteisen sekä makuuhuoneiden peililiukuovet tekevät sisustamisesta helppoa.

Katso miltä näyttää ylimmän kerroksen 78m2:n kolmio.

Tutustu myös rakenteilla olevaan Kulmaniittyyn, joka valmistuu helmikuussa 2019.

Upeat yhteiset tilat

Tornitalon ylimmässä kerroksessa on näköalatasanne, joka on kaikkien asukkaiden käytössä. Kaksi saunaosastoa, joista toinen 14. kerroksessa, palvelevat myös niitä, jotka ovat valinneet omaan asuntoon saunan tilalle vaatehuoneen. Kahdelle eri tasolle rakennetaan viihtyisät viherpihat. Talon ensimmäistä kerrosta hallitsee Niittykummun Metrokeskus, jonka tarjonta keskittyy arjen tarpeiden monipuoliseen tyydyttämiseen ja tehokkaaseen arjen palvelutarjontaan. 

Asukaspysäköinti

Erillisen pysäköintiyhtiön omistuksessa oleva asukaspysäköinti sijaitsee liikekeskuksen alla kerroksissa K1 ja K2. Katso vapaat autopaikat ja hinnat tästä.

Erinomaisten yhteyksien Niittykumpu

Niittykumpu sijaitsee Länsiväylän kupeessa, Kehä I:n ja Kehä II:n välissä, joten yhteydet toimivat moneen suuntaan. Tapiolan keskus ja Iso-Omena sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä. Päivittäistarvikkeiden hankkimiseen ei tarvitse kuin ajaa hissillä alas Metrokeskukseen. Myös päiväkoti ja alakoulu löytyvät alueelta ja lukuisat liikuntamahdollisuudet Tapiolan urheilupuistosta. Puisto alkaa lähes takapihalta ja Haukilahden uimaranta ravintoloineen on kävelyetäisyydellä.

Sijainti