Vantaan Meritähti

Van­taan Me­ri­täh­ti

Vantaan Meritähti nyt ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Vantaan Meritähti sijaitsee keskeisellä paikalla Kivistössä Sakastinpuiston vieressä. Kaikki palvelut, kuten juna-asema ja vuonna 2022 avattava kauppakeskus, sijaitsevat lähietäisyydellä. Talo muodostaa viereisen talon kanssa modernin, laadukkaan kokonaisuuden. Yhteinen leikki-oleskelupiha istutuksineen, kalusteineen ja leikkivälineineen tuo rauhallista viihtyisyyttä kokonaisuuteen. Meritähdestä löytyy asuntoja eri elämäntilanteisiin; näppäristä yksiöistä neljän huoneen koteihin. Kussakin kodissa on avarat oleskelutilat runsaine parvekkeineen. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen, valoisan kokonaisuuden. Irtainvarastot on sijoitettu asuntoihin.

Osaan asunnoista on suunniteltu mahdollisuus kahden asunnon yhdistämiseen isommaksi asunnoksi. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on laajat terassit, joilta on yhteys pihaan tai puistoon. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Talossa on laadukkaat talosaunat ylimmässä kerroksessa.

Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevalta kehäradan asemalta on helppo suunnata niin lentokentälle kuin Helsingin keskustaankin. Alueella toimii jätteiden putkikeräysjärjestelmä, ja kodin tavaroiden lainauspalvelu Liiteristä on mahdollista vuokrata asumista helpottavia tarvikkeita kuukausimaksua vastaan. Hämeenlinnanväylän toisella puolella sijaitseva Petikon 1700 hehtaarin laajuinen virkistysalue tarjoaa loistavat puitteet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen.

Previous
Next
  • Osoite
    Oliviinikuja 3, Kivistö, Vantaa, 01700, Vantaa
  • TilaSuunnitteilla
  • Valmistumisaika4/2023
  • Huoneistojen määrä99
  • Kerroksia6
  • TonttiOma

Jaa sivu

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320

Asuntojen virtuaaliesittely ja Kivistö-video

Tutustu kahdella eri kiinteiden kalusteiden sisustustyylillä virtualisoituun asuntoon. Talvi- ja kesä-tyylin lisäksi tarjolla on myös syksy, jossa on esimerkiksi harmaat keittiönkaapin ovet. Tutustu tyyleihin Sisustusvalinnat-esitteessä. Kivistön alueeseen voit tutustua katsomalla videon.
C94 3h+kt+var 68 m2
Talvi-tyyli
Ladaaan sisältöä...
B55 4h+kt+s+var 85 m2
Kesä-tyyli
Ladaaan sisältöä...
Kivistö-video
Tutustu viihtyisään Kivistöön
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A0112h+kt+var40 m²77 385 €194 100 €Alustavasti varattu
A0212h+kt+var40.5 m²78 379 €196 600 €Vapaa
A0313h+kt+var70 m²116 152 €291 350 €Alustavasti varattu
A0412h+kt+var38.5 m²75 218 €188 670 €Alustavasti varattu
A0511h+kt+var30 m²62 743 €157 370 €Alustavasti varattu
|
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Arkipäivän ostokset hoidat kätevästi lähistöllä sijaitsevassa päivittäistavarakaupassa. Kattavammat palvelut löydät Myyrmannin ja Jumbon kauppakeskuksista, joihin hurauttaa autolla reilussa 10 minuutissa. Alueelle suunnitteilla oleva kauppakeskuksen on arvioitu aukeavan loppuvuodesta 2022. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat ravintolat sekä viihtyisä kahvila tuovat pientä luksusta arkeen. Muutaman kilometrin päässä Kivistöstä pääset nauttimaan monipuolisesta ja vaihtelevasta luonnosta Petikon virkistysalueella. Hyppää pyörän selkään tai lähde suksilla sivakoiden ihastelemaan vuosisatoja vanhaa kulttuurimaisemaa. Petikon alueella toimii myös muun muassa metsästys- ja suunnistusseuroja sekä lennokkikerho.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia: talvi, kesä ja syksy, joista kaksi esitellään asuntojen 360 virtualisoinneissa. Valitsetpa minkä tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Oman maun mukaan valitut pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet antavat yhdistetylle keittiö-olohuoneelle viimeisen silauksen. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat-esitteessä.

Yhdistä kaksi asuntoa

Yhdistä kaksi asuntoa

Jos haluat ylimääräisen huoneen tai muuten vain lisää tilaa, voit yhdistää kaksion kolmen huoneen asuntoon. Kerro toiveesi ennakkomarkkinointivaiheessa, jotta se voidaan toteuttaa rakentamisen aikana. Katso tarkemmin portaan A 5–6. kerroksien kerroskuvat.

Yhteistilat

Yhteistilat

Asukkaiden käytössä on kaksi taloyhtiösaunaa. Ne sijaitsevat ylhäällä B-portaan seitsemännessä kerroksessa, ja saunomisen lomassa voi
rentoutua vilvoitteluparvekkeella.
Jokaisessa portaassa on kuraeteinen, jossa voi helposti pestä ulkoiluvarusteet. Lisäksi jokaisessa portaassa on yhteinen varasto lastenvaunuille sekä ulkoiluvälineille.

Hyvin varusteltu talopesula sijaitsee B-portaan seitsemännessä kerroksessa. Pyykeille on tilaa kahdessa kuivaushuoneessa.

Kauniit koralliaiheiset maalaukset ilahduttavat heti portaikkoon sisään tullessa.

Irtaimistovarasto sijaitsee kodin yhteydessä. Ulkoiluvälineille on lisäksi yhteinen ulkoiluvälinevarasto talon pihalla.

Kivistössä tehdään asioita yhdessä

Kivistössä tehdään asioita yhdessä

Kun paikalliset puhuvat Kivistöstä, puhe kääntyy nopeasti yhteisöllisyyteen ja aktiivisuuteen. Uudesta kaupunkikeskuksesta onkin muodostunut paikallisille oma kyläyhteisö, jossa koko kylä kasvattaa lapsia, eikä ketään jätetä yksin. Kivistössä tehdään paljon hyvää vapaaehtoisvoimin ja tänne kaikki ovat tervetulleita. MarjaVerkko on Kivistön alueen toimijoiden yhteistyöverkosto, jonka toimintaan kannattaa tutustua

Tutustu alueen toimintaan

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320