Helsingin Väinämöisenrinne

Hel­sin­gin Väi­nä­möi­sen­rin­ne

Myynnissä Helsingin Väinämöisenrinne

Väinämöisenrinne on ensimmäinen kolmesta uudesta asuinkerrostalosta, jotka rakennetaan yhteen Helsingin hienoimmista kaupunkipuistoista. Talot rakennetaan vapaamuotoiseen ryhmään ja niiden väliin muodostuu suojaisa korttelipiha leikki- ja oleskelualueineen. Rakennusten välisen pihakannen alle rakennetaan kaksikerroksinen pysäköintilaitos. Fortumin Smart Living -kotiautomaatiojärjestelmä tuo älykkäitä ratkaisuja arkeen ja talojen yhteinen Postin automaatti helpottaa pakettien vastaanottamista. Jäljellä on enää muutama asunto.

"Väinämöisenrinteestä löytyy asuntoja eri elämäntilanteisiin; näppäristä yksiöistä neljän huoneen koteihin. Kussakin kodissa on avarat oleskelutilat ja parvekkeet. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen, valoisan kokonaisuuden. Huoneistoissa asumisen helppous ja toiminnallisuus ovat olleet suunnittelun johtoajatuksena.”
Mika Päivärinne, arkkitehti SAFA
Arkkitehtitoimisto Mika Päivärinne

Previous
Next
  • TilaRakenteilla
  • Valmistumisaika5/2021
  • Osoite
    Strömbergintie 4, Pitäjänmäki, Helsinki, 00380, HELSINKI
  • Huoneistojen määrä66
  • Kerroksia5
  • TonttiOma

Jaa sivu

Asuntojen virtuaaliesittelyt ja aluevideo

Tutustu kolmeen Väinämöisenrinteen asuntoon virtuaalisesti. Pitäjänmäkeen voit tutustua katsomalla videon. Huomaathan, että virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
Alue-esittelyvideo
Katso video Pitäjänmäen alueesta
Ladaaan sisältöä...
D57 2h+kt 41,5 m2
360 kierros kaksiosta, esimerkkinä moderni sisustustyyli
Ladaaan sisältöä...
B21 3h+kt 59,5 m2
360 kierros kolmiosta, esimerkkinä skandinaavinen sisustustyyli
Ladaaan sisältöä...
D66 4h+kt+s 85,5 m2
360 kierros neljän huoneen asunnosta, esimerkkinä trendikäs sisustustyyli
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

C 4052h+kt43 m²92 555 €306 170 €Alustavasti varattu
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Pitäjänmäessä yhdistyy perinteinen yritysalue ja moderni asutus. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Vierestä löytyy Talin liikuntapuisto monine harrastusmahdollisuuksineen. Tontti rajautuu Strömbergin puistoon, joka on alun perin kuulunut Talin kartanolle. Viihtyisässä puistossa virtaa kunnostettu Mätäjoki, joka on osaksi laajennettu lammeksi ja josta löytyy pieni, mutta upea vesiputous. Puiston toisella laidalla sijaitsee Helsingin kaupungin leikkipuisto, joka tarjoaa toimintaa alueen lapsiperheille.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Olemme suunnitelleet jokaiseen kohteeseen valmiita asunnon hintaan kuuluvia sisustusvaihtoehtoja sekä lisähintaisia ratkaisuja, joista voit valita mieleisesi. Sisustusvaihtoehdot löydät Interiors –esitteestä, lisähintaisia ratkaisuja Interiors PLUS -esitteestä kaupantekovaiheessa. Voit tutustua sisustusvalintoihin Nettikoti-ohjelmassa. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvaihtoehtoihin.

Tutustu Nettikotiin tästä
Varaa autopaikka Louhen Pysäköinti Oy:sta

Varaa autopaikka Louhen Pysäköinti Oy:sta

Talojen kaikki autopaikat sijaitsevat pihakannen alla erillisessä 2-kerroksisessa pysäköintilaitoksessa, josta on mahdollista ostaa nimettyjä tai nimeämättömiä pysäköintioikeuspaikkoja. Katso hinnasto alta ladattavista materiaaleista.

Louhen Pysäköinti Oy:n esite
Yhteiskäyttöauto

Yhteiskäyttöauto

Tontin asunto-osakeyhtiöiden käyttöön tullaan varaamaan yhteiskäyttöauto. Se on taloudellinen ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle ja tekee liikkumisesta entistä helpompaa ja ekologisempaa. Voit unohtaa kalliit vakuutusmaksut ja huoltokustannukset, sillä maksat vain auton käytöstä, et sen omistamisesta etkä ylläpidosta.
Väinämöisenrinteellä on yhteiskäytössä myös suuret säilytystilat polkupyörille. Säilytystilat sijaitsevat kellarissa, autohallissa sekä pihakannen päällä polkupyörävarastossa.

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898