Telakkarannan paraatipaikalla jäljellä yksi kolmio

Muuttovalmiiseen As Oy Turun Tyypuurin huolellisesti suunnitelluista 22 asunnosta on jäljellä enää 6. kerroksen kolmio, 83,0m2, jossa voit nauttia merinäköalasta. As Oy Turun Tyyrpuurista löydät todellista asumisen laatua: lattialämmitys sekä asumismukavuutta lisäävä huoneistokohtainen viilennys.

Asunnossa on terassimainen, lasitettu parveke, joka tarjoaa lisätilaa oleskeluun ja lisää asumismukavuutta pitkälle syksyyn. Upea parvekkeelta avautuva näkymä on merelle, satamaan ja Aurajoen suulle. Myytävät autohallipaikat sijaitsevat pihakannen alla, talon 1. kerroksessa. Autohallista pääsee suoraan porraskäytävään ja sieltä edelleen hissillä omaan kerrokseen.

Avaraa tilaa yhdessäoloon
Keittiö ja olohuone muodostavat avaran yhtenäisen tilan ja toimivuuden huomaat arjen askareissa. Keittiössä kotikokin kelpaa loihtia herkut ruokapöytään ja samalla seurustella muiden kanssa. Musta kivi työpöytätasona on helppo pitää puhtaana, erillinen kalusteuuni ja keraaminen liesitaso viimeistelevät keittiön toimivuuden. Keittiön varusteisiin kuuluu myös teräs pintaiset astianpesukone, mikro sekä korkeat jää- ja pakastinkaappi.

Laadukkaat materiaalit
Laadukkuus jatkuu asunnon muissakin materiaalivalinnoissa. Jalan alle on asennettu parketti ja wc-tiloihin, saunaan ja pesuhuoneeseen keraamiset laatat. Kylpyhuone on laatoitettu lattiasta kattoon ja kattomateriaalina on puupaneeli. Saunan lämpö houkuttelee ja sisällä saunassa voit nauttia löylyn lempeästä ensikosketuksesta tervaleppäisillä lauteilla loikoillen.

As Oy Turun Tyyrpuurin tontti on valinnainen vuokratontti.
Mikäli huoneistoa ostaessasi et halua investoida pääomaasi tonttiin, maksat tontista vain vastikkeen. Voit myös ostaa kokonaisuudessaan huoneistokohtaisen osuutesi tontista. Lunastusosuuden voi maksaa kerran kalenterivuodessa, kunkin vuoden syyskuussa.

 • TilaValmis
 • Osoite
  Eerik Pommerilaisen ranta 22, Telakkaranta, Turku, 20810, TURKU
 • Valmistumisaika4/2015
 • Huoneistojen määrä22
 • TyyppiKerrostalo
 • Lämmityskaukolämpö
 • Kerroksia7
 • TonttiVuokra
 • EnergialuokkaC
AsuntoKerrosTyyppiKokonaispinta-alaMyyntihintaVelaton hintaAsunnon tilanne
A1763h+k+s83 m²156 050 €496 000 €Vapaa
AP31Autopaikka 312 m²29 500 €29 500 €Alustavasti varattu
AP9INVA1Autopaikka 912 m²34 100 €34 100 €Vapaa
AP251Autopaikka 2512 m²29 500 €29 500 €Vapaa
AP281Autopaikka 2812 m²29 500 €29 500 €Alustavasti varattu
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Vireän kaupungin palvelut lähietäisyydellä Tyyrpuuria ympäröivät ainutlaatuinen jokiranta ja vehreät puistoalueet tarjoavat upeat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot. Aurajoen vilkkaita kesätapahtumia voit seurata jopa omalta parvekkeeltasi. Lähimmälle bussipysäkille on muutama sata metriä ja kauppoja löytyy useampi vajaan kilometrin etäisyydellä. Tyyrpuurin porraskäytävästä pääsee suoraan rantapromenadille, jota pitkin voi jatkaa keskustan kaupoille tai lenkkeillä pidemmällekin jokivartta pitkin tai vaihtoehtoisesti Hirvensalon suuntaan. Kävelymatkan päässä voit hypätä Förin kyytiin ja oikaista ”tois puol jokke”

Ladattavat materiaalit

Ota yhteyttä:

Liisa Uotila

Liisa Uotila

Myyntipäällikkö LKV, YKV

SRV Lounais-Suomi, Käsityöläiskatu 9 , 20100 Turku

liisa.uotila@srv.fi0400 426 691