Tikkurilan uusi keskusta

Tikkurilan uusi keskusta

Tutustu Tikkurilan uuteen keskustaan

Tikkurila on kokenut viime vuosina suuren muutoksen. Kielotien varteen rakennetut marketit ovat kadonneet ja tilalle on saatu kokonaan uusi kaupunkibulevardi. Nyt on tullut aika rakentaa Tikkurilalle uusi keskusta.

Uudesta keskustasta luodaan rakennusten voimakkailla muodoilla yksi omaleimainen kokonaisuus. Tikkurilan uuden kirkon viereen nousevat rakennukset muodostavat suuren umpikorttelin, jossa rakennusten eri osat vaihtelevat suuresti. Ratkaisu mahdollistaa tehokkaan rakentamisen ja valon saannin piha-alueelle. Rakennusten rohkea muotokieli erottaa uuden keskustan selvästi Tikkurilan nykyisestä rakennuskannasta.

Tikkurilan uuden keskustan ensimmäiseen taloyhtiöön on tulossa 53 modernia asuntoa näppäristä yksiöistä kolmen huoneen ja keittiön asuntoihin.

  • TilaSuunnitteilla
  • Osoite
    Asematie, , Vantaa, 01300, VANTAA
  • TyyppiKerrostalo
  • TonttiValinnainen vuokra

Jaa sivu

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Jätä meille yhteystietosi ja ilmoittaudu asiakasrekisteriimme antamalla yhteystietosi viereisestä linkistä. Kirjoita lomakkeen vapaaseen kenttään "TILAAN UUTISKIRJEEN" ja rastita kohta Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla. Näin saat ensimmäisten joukossa tietoa Tikkurilan uuden keskustan suunnittelun etenemisestä.

Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Jos ikkunoistasi avautuvat näkymät tien vastakkaisella puolella olevaan kaupungintaloon, tiedät olevasi kaiken ytimessä. Kaikki tarpeellinen löytyy kävelymatkan päästä. Rautatieasema, Kauppakeskus Dixi, virastot, terveyspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä jokivarren viihtyisät ulkoilumaastot. Täältä ei ole pitkä matka minnekään, ei edes ulkomaille. Matka lentokentälle taittuu täältä vartissa.

Miksi Tikkurilaan?

Miksi Tikkurilaan?

Pääkaupunkiseutu kehittyy tulevaisuudessa erityisesti joukkoliikenteen solmukohtien ympärille. Tikkurila on näistä solmukohdista ehkä se kiivaimmin kehittyvä. Tikkurilan ja sen lähiympäristön väkimäärä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja kasvu on tuonut mukanaan uutta kasvua lisääntyneiden työpaikkojen ja uusien palveluiden muodossa. Elinvoimainen Tikkurila on tällä hetkellä voimakkaassa positiivisen kehityksen kierteessä.

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Päivi Säviaho

Päivi Säviaho

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

paivi.saviaho@srv.fi040 356 0911