Strömbergintie 4

Strömbergintie 4

Tutustu Strömbergintie 4:ään Pitäjänmäellä

Strömbergintielle, nykyisen Kalevala Korun tuotantorakennuksen tilalle, on suunnitteilla kolmen talon kokonaisuus. Ensimmäisen talon ennakkomarkkinointi on suunniteltu alkavan alkuvuodesta 2019 ja rakentaminen keväällä/kesällä 2019. Toisen talon ennakkomarkkinointi alkaa myöhemmin. D-taloon (8 kerrosta) on suunnitteilla 68 kpl erikokoisia asuntoja. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä 4h+k+s -asuntoihin. B-taloon (5 kerrosta) on tulossa 66 asuntoa yksiöistä 4h+k+s -huoneistoihin. Osa Kalevala Korun rakennuksesta (A) tullaan säilyttämään. Säilytettävät tilat on tarkoitettu asuntoyhtiöiden käyttöön ja sinne sijoitetaan mm. Smartpost -pakettiautomaatti. Piha-alueelle on suunnitteilla reilunkokoinen ja laadukas pyörävarasto. Autopaikoitus tulee sijaitsemaan pihakannen alla, minkä lisäksi taloyhtiölle on suunniteltu yhteiskäyttöautoa.

Hyvä sijainti
Pitäjänmäessä yhdistyy perinteinen yritysalue ja moderni asutus. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Vierestä löytyy Talin liikuntapuisto monine harrastusmahdollisuuksineen. Tontti rajautuu Strömbergin puistoon, joka on alun perin kuulunut Talin kartanolle. Viihtyisässä puistossa virtaa kunnostettu Mätäjoki, joka on osaksi laajennettu lammeksi ja josta löytyy pieni, mutta upea vesiputous. Puiston toisella laidalla sijaitsee Helsingin kaupungin leikkipuisto, joka tarjoaa toimintaa alueen lapsiperheille.

Ilmoita yhteystietosi
Ensimmäisen talon ennakkomarkkinointi alkaa alkuvuodesta 2019 ja rakentaminen keväällä/kesällä 2019. Ilmoittaudu asiakasrekisteriimme antamalla omat yhteystietosi alla olevasta Ilmoita yhteystietosi -linkistä. Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja rastita kohta Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla. Näin saat lisätietoja ensimmäisten joukossa, kun ennakkomarkkinointi alkaa.

  • TilaSuunnitteilla
  • Osoite
    Strömbergintie 4, Pitäjänmäki, Helsinki, 00380, HELSINKI
  • Huoneistojen määrä0
  • TyyppiKerrostalo
  • Kerroksia0
  • TonttiOma

Jaa sivu

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

asuntomyynti@srv.fi0800 122 200 (maksuton)
Asemapiirros

Asemapiirros

Talossa D on kahdeksan kerrosta ja talossa B on viisi kerrosta. Osa Kalevala Korun rakennuksesta (A) tullaan säilyttämään taloyhtiöiden yhteiseen käyttöön.

Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

Hakuehdoilla ei löytynyt yhtään asuntoa.