Yksilölliset sisustusvalinnat

Yk­si­löl­li­set si­sus­tus­va­lin­nat

Olemme valinneet jokaiseen kohteeseen valmiita sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi ratkaisun yhdessä asuntomyyjän tai asiakaspalveluvastaavamme kanssa. Mikäli toiveissasi on jotain aivan muuta asuntonne ja sen materiaalien suhteen, olethan ajoissa liikkeellä, pohditaan yhdessä vaihtoehtoja toiveiden toteuttamiseen. Valinnat tehdään ja yksilölliset muutostyötarjoukset tehdään kaupanteon jälkeen.
Asunnon hintaan sisältyvissä sisustustyyleissä olemme miettineet valmiiksi kokonaisuuksien harmoniaa. Materiaaleja on mahdollista valita myös ristiin tyylien kesken. Sisustusvaihtoehdot löydät Interiors –esitteestä ja kohteen www-sivuilta.

Sisustusvalinnat tehdään kaupanteon jälkeen verkossa Nettikoti-ohjelmassa osoitteessa: http://srv.webhome.fi. Saat ohjelmaan sähköpostitse henkilökohtaiset tunnukset. Halutessasi voit tehdä kodin sisustusvalinnat myös erillisellä valintalomakkeella

Lisähintaiset valinnat
Olemme suunnitelleet valmiiksi myös lisähintaisia ratkaisuja sisustusvaihtoehtojen lisäksi. Vaihtoehdot löydät Interiors PLUS -esitteestä ja kohteen www-sivuilta kaupantekovaiheessa.

Yksilölliset muutokset
Jos toivot kotiisi muita yksilöllisiä muutoksia, ota kaupanteon jälkeen yhteyttä kohteen asiakaspalveluvastaavaan. Asiakaspalveluvastaava laatii toiveittesi pohjalta kirjallisen muutostyötarjouksen hyväksyttäväksi. Ennen kaupantekoa emme tee muutostyötarjouksia.

Sisustusvalinnat ja yksilölliset muutokset on tehtävä valintalomakkeeseen annettuun päivämäärään mennessä. Valinnat ja päivämäärät ovat sitovia. Aikataulun umpeuduttua SRV Rakennus Oy valitsee materiaalit. Myöhemmin esitettyjä toiveita ei voida toteuttaa, koska muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti. Kun kaikki valinnat on tehty, saat meiltä tilausvahvistuksen allekirjoitettavaksi.
SRV Rakennus Oy toteuttaa muutostyöt sekä hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat materiaalit ja laitteet. Rakennusaikaisten vakuuksien ja turvallisuuden vuoksi ostaja ei voi teettää rakennusaikana asuntoonsa kohdistuvia rakennustöitä muilla urakoitsijoilla eikä myöskään itse hankkia materiaaleja työmaalle.
Rakennusliikkeelle muutostöiden kustannus on korkeampi kuin materiaalien hintaero, sillä suunnitelmien ja tilausten muuttaminen, kuljetukset ja muut lisätyöt aiheuttavat kustannuksia. Esimerkiksi kodinkoneiden siirrot aiheuttavat usein myös asennukseen liittyviä muutoksia.

Tarjous ja tilaus
Pyydämme jättämään tarjouspyynnön lisä- ja muutostöistä kirjallisesti asiakaspalveluvastaavalle. Mitä aikaisemmassa vaiheessa jätät tarjouspyynnön, sitä suurempi on muutostöiden joustavuus. Asiakaspalveluvastaava antaa kirjallisen tarjouksen mahdollisimman pian. Usein hinta- ja aikatauluneuvottelut toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa saattavat viedä kuitenkin aikaa.
Hyväksyttyänne tarjouksen se tulee toimittaa allekirjoitettuna asiakaspalveluvastaavalle annettuun päivämäärään mennessä. Allekirjoitettu tarjous on sitova, vaikka asuntokauppa purettaisiin.
Kun kaikki sisustusvalinnat ja yksilölliset muutokset on tehty, saat meiltä allekirjoitettavaksi tilausvahvistuksen, josta näet kootusti kaikki huoneistoa koskevat sisustusvalintasi sekä tilaamasi muutokset. Tilausvahvistus tulee palauttaa allekirjoitettuna annettuun päivämäärään mennessä. Aloitamme muutostöiden toteutuksen, kun allekirjoitettu tilausvahvistus on saapunut asiakaspalveluvastaavalle.

Rajauksia muutosmahdollisuuksiin
Rakentajana huolehdimme siitä, että kodistasi tulee määräysten mukainen. Tämä rajoittaa jonkin verran muutosmahdollisuuksia, sillä yhtiöjärjestyksen tai rakennusluvan vastaisia muutostöitä emme voi tehdä. Tällaisia ovat muun muassa julkisivuun ja asunnon ulkopuolisiin tiloihin tehtävät muutokset sekä voimassa olevan rakennusluvan muutosta edellyttävät osa-alueet. Muita muutoksia, joita emme voi toteuttaa, ovat: vesi- ja viemäripisteiden siirrot, muutokset kantaviin seiniin, sähkömuutokset betoniseiniin, hormien, sähkökeskusten ja LTO-koneiden siirrot, muihin asuntoihin tai yhteisiin tiloihin vaikuttavat muutokset sekä märkätilan laajuus- ja sijaintimuutokset.
Määräyksiä täyttämättömien tai tyyppihyväksymättömien materiaalien, tuotteiden, koneiden ja laitteiden asennuksia emme suorita. Emme tarjoa teknisesti riskialttiita ratkaisuja ja käytämme vain tarkoitukseen soveltuvia materiaaleja. Asiakkaana voitte luottaa siihen, että tarjoamme luotettavan ja toimivan ratkaisun asuntonne lisä- ja muutostöihin.