REDI Living Lab

REDI Living Lab

Suvilahden REDI Living Lab on SRV:n Kalasatama -hankkeen laboratorio, jossa teemme kehitystyötä paremman asumisen ja elämyksellisemmän kauppakeskuskokemuksen puolesta. Tiloissa tapahtuvalla palvelukehityksellä ja workshopeilla vahvistamme SRV:n roolia urbaanin rakentamisen edelläkävijänä. Edistyksellisenä hybridihankkeena Kalasatamassa onkin panostettu juuri tulevaisuuden älykkäiden palveluiden kehittämiseen.

REDI Living Lab toimii keskustelu- ja kehitysareenana uusille ideoille ja asukkaiden kohtaamispaikkana. Kuuntelemalla tulevia asukkaita pystymme luomaan palveluita ja ratkaisuja, jotka tuovat arkeen helpotusta. Living Labissa järjestetään myös muita asiakastilaisuuksia ja tapahtumia sekä SRV:n sidosryhmien kohtaamisia.

Avoimet ovet

Avoimet ovet

Living Labissa järjestetään Avoimet ovet -tapahtumia, jolloin voit tulla tutustumaan testiasuntoihin, Kalasataman tornitalojen pienoismalliin ja tapaamaan asuntomyyntiämme.

Seuraava Avoimet ovet -tapahtumat pidetään:

Voit myös olla yhteydessä asuntomyyntiin ja sopia henkilökohtaisen tapaamisen: 0800 141 100 tai asuntomyynti.tornit@srv.fi

Modernin asumisen ratkaisut

Modernin asumisen ratkaisut

Living Labiin on rakennettu kaksi tilaa, joissa pystymme mallintamaan modernin asumisen viimeisimpiä ratkaisuja. Asunnoissa koet, millaiselta tornitalossa asuminen tuntuu. Pääset hissimatkalle tornitalon huipulle ja tutustut arkea helpottaviin ratkaisuihin. Tornitalon huimat maisemat ja asuntojen tilaratkaisut tulevat tutuksi virtuaalinäkymän avulla.

Sijainti

Sijainti

REDI Living Lab sijaitsee Helsingin Suvilahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alueella tapahtuvista rakennustöistä ja tapahtumista johtuen viimeisimmät saapumisohjeet kannattaa aina varmistaa esittelyaikaa sopiessa.

Virallinen osoite on Kaasutehtaankatu 1, rakennus numero 6, 00540 Helsinki.

Vinkki autoilijoille: navigaattoriin kannattaa syöttää määränpääksi Sörnäisten rantatie 22. Käänny Suvilahden kentälle, jonka taka-osassa Living Lab sijaitsee.

Katso sijainti Google Mapsissa