Espoon Piispankallio

Espoon Piispankallio

Uudistuotantoa Piispankallioon

Piispankallioon on suunnitteilla kerrostalo, johon on tulossa yhteensä noin 90 asuntoa. Talo on L:n muotoinen ja se jakaantuu kahteen osaan: korkeampaan osaan tulee kolmetoista ja matalampaan osaan viisi kerrosta. Taloon on suunniteltu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joissa osassa on oma sauna. Suunnitteilla on myös 4h+kt+s -asuntoja.

Rakennuksen huipulla on kaikille asukkaille käytössä oleva yhteiskäyttötila talosaunoineen ja vilvoitteluparvekkeineen. Autopaikat sijoittuvat pihakannen alle. Lisäksi taloon on suunniteltu tilavat varastotilat polkupyörille (2 kpl/asunto).

  • TilaSuunnitteilla
  • Osoite
    Piispanristi 2, Piispankallio, Espoo, 02200, ESPOO
  • Huoneistojen määrä0
  • TyyppiKerrostalo
  • Kerroksia0
  • TonttiValinnainen vuokra

Jaa sivu

Mainio sijainti

Mainio sijainti

Talo sijaitsee päättyvän kadun varrella lähellä Ison Omenan monipuolisia palveluita ja metroasemaa. Erinomainen sijainti takaa sujuvat yhteydet myös autoilijoille, sillä Länsiväylä ja Kehä 2 ovat lähietäisyydellä. Lähin ruokakauppa on kivenheiton päässä Kuitinmäentiellä.

Ilmoita sähköpostisi, saat tietoa ensimmäisten joukossa

Ilmoita sähköpostisi, saat tietoa ensimmäisten joukossa

Ilmoittaudu asiakasrekisteriimme alla olevasta Ilmoita yhteystietosi -linkistä. Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja rastita kohta Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla. Näin saat lisätietoja ensimmäisten joukossa, kun ennakkomarkkinointi alkaa.

Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

Hakuehdoilla ei löytynyt yhtään asuntoa.

Ota yhteyttä

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

asuntomyynti@srv.fi0800 122 200 (maksuton)