Espoon Piispankallio

Espoon Piispankallio

Uudistuotantoa Piispankallioon

Piispankallioon on suunnitteilla kerrostalo, johon on tulossa yhteensä noin 90 asuntoa. Talo on L:n muotoinen ja se jakaantuu kahteen osaan: korkeampaan osaan tulee kolmetoista ja matalampaan osaan viisi kerrosta. Taloon on suunniteltu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joissa osassa on oma sauna. Suunnitteilla on myös 4h+kt+s -asuntoja.

Rakennuksen huipulla on kaikille asukkaille käytössä oleva yhteiskäyttötila talosaunoineen ja vilvoitteluparvekkeineen. Autopaikat sijoittuvat pihakannen alle. Lisäksi taloon on suunniteltu tilavat varastotilat polkupyörille (2 kpl/asunto).

  • PhaseSuunnitteilla
  • Address
    Piispanristi 2, Piispankallio, Espoo, 02200, ESPOO
  • Number of apartments0
  • TypeApartment building
  • Number of floors0
  • SiteOwn
Mainio sijainti

Mainio sijainti

Talo sijaitsee päättyvän kadun varrella lähellä Ison Omenan monipuolisia palveluita ja metroasemaa. Erinomainen sijainti takaa sujuvat yhteydet myös autoilijoille, sillä Länsiväylä ja Kehä 2 ovat lähietäisyydellä. Lähin ruokakauppa on kivenheiton päässä Kuitinmäentiellä.

Ilmoita sähköpostisi, saat tietoa ensimmäisten joukossa

Ilmoita sähköpostisi, saat tietoa ensimmäisten joukossa

Ilmoittaudu asiakasrekisteriimme sivun alalaidan Ota yhteyttä -linkistä. Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja rastita kohta Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla. Näin saat lisätietoja ensimmäisten joukossa, kun ennakkomarkkinointi alkaa.

Unencumbered price (€)

Living area

Number of rooms

No apartments found with the given search terms.

Ota yhteyttä

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

asuntomyynti@srv.fi0800 122 200 (maksuton)