Satamarannan Masto, Oulu

Satamarannan Masto, Oulu

Muuttovalmis Satamarannan Masto

Vain yksi huoneisto jäljellä. Kun teet asuntokaupat tästä asunnosta lokakuun aikana, niin saat autohallipaikan puoleen hintaan!

Ainutlaatuinen 14. kerroksen huoneisto hulppeilla meri- ja kaupunkinäkymillä.
Laadukkailla materiaaleilla sisustettu avara ja valoisa huoneisto, jossa on kaksi parveketta sekä erillinen kodinhoitohuone ja vaatehuone.

Yli 50 metrinen Satamarannan Masto on Toppilansalmen korkein asuinrakennus. 16-kerroksisessa Mastossa on 100 asuinhuoneistoa ja se on rakennettu upealle paikalle, aivan Toppilansalmen rannan tuntumaan. Sijainti veden äärellä tarjoaa hyvät näkymät alemmistakin kerroksista. Ylempien kerrosten asunnoista avautuvat ehdottomasti Oulun parhaimmat maisemat.

Tornin vierestä lähtevä uusi Möljän silta yhdistää Hietasaaren mantereeseen. Toppilansalmen rannat rakennetaan oululaisten olohuoneeksi. Alueelle on suunnitteilla pienvenesatama ja merikeskus, jotka vahvistavat alueen merellisyyttä. Mastosta tulee alueen maamerkki, mutta se tulee olemaan myös koko Oulun ylpeyden aihe.

Illan tullen, voi Mastosta ihailla auringon laskua meren taakse. Etelän suunnalla maisemaa hallitsevat kaunis jokisuisto ja kaupungin valot. Ydinkeskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana, jotteivät kaupungin äänet häiritse.

 • PhaseValmis
 • Address
  Satamatie 39, Toppilansalmi, Oulu, 90520, Oulu
 • Completion time8/2017
 • Number of apartments100
 • TypeApartment building
 • HeatingKaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
 • Number of floors16
 • SiteRental
 • Energy classC

Ota yhteyttä:

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Hallituskatu 13-17 F 57, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17
Unencumbered price (€)

Living area

Number of rooms

A 88144h+k+s107 m²€137,814€467,808Free
Uusi koti upeassa maisemassa

Uusi koti upeassa maisemassa

Asuntojen pinnoista ja tasoista huokuu korkea laatu ja edustavuus. Keittiön jykeviin kivitasoihin on integroitu induktioliesi ja astianpesukone.
Asumismukavuus lepää lujalla, mutta lämpimällä pohjalla, sillä lattia on aitoa parkettia allaan vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Kokonaisuuden kruunaavat lähes lattiasta kattoon yltävät suuret ikkunat, jotka tekevät asunnoista valoisia ja takaavat upeat maisemat.

Asumisen mukavuutta

Asumisen mukavuutta

Maston kaupunkiviljelylaatikoin varustettu sisäpiha tarjoaa ulkoilmasta nauttimiseen suojaisan ja rauhallisen vaihtoehdon. Samalla lumityöt ja ruohonleikkuun voi huoletta unohtaa. Mastossa asumisen turvallisuutta ja käytännöllisyyttä lisäävät nykyaikaiset mukavuudet, kuten ovipuhelimet sekä pysäköintihallista suoraan asuinkerroksiin kulkevat hissiyhteydet.

Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Ydinkeskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä ja torille pääset hetkessä kahvittelemaan. Päiväkoti sijaitsee aivan naapurissa. Terva-Toppilan ala- ja yläaste alle kilometrin päässä, ja myös Linnanmaan yliopisto on hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Nallikarin liikuntapalvelut, ravintolat ja aktiviteetit sekä Meri-Toppilan frisbeegolfkenttä tarjoavat
monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen. Satamarannan luonnonläheinen ja merellinen miljöö takaa täydellistä asuinmukavuutta rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Olemme suunnitelleet jokaiseen kohteeseen valmiita asunnon hintaan kuuluvia sisustusvaihtoehtoja sekä lisähintaisia ratkaisuja, joista voit valita mieleisesi. Sisustusvaihtoehdot löydät Interiors –esitteestä, lisähintaisia ratkaisuja Interiors PLUS -esitteestä kaupantekovaiheessa.
Tässä kohteessa sisustusvalintoihin ei valitettavasti pysty enää vaikuttamaan.

Ladattavat materiaalit

Ota yhteyttä:

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Hallituskatu 13-17 F 57, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17