Oloneuvos on senioreiden asuinkerrostalo

Palokan Oloneuvos on senioreille suunnattu muuttovalmis asuinkerrostalo, jossa on 55 vapaarahoitteista omistusasuntoa. Vapaana on vielä kaksi 42,5 m2 huoneistoa. Asuntojen toimivat pohjaratkaisut luovat neliöiltään avaramman vaikutelman ja lasitettu parveke tuo vielä lisää tilaa ja viihtyvyyttä. Oloneuvos on muuttovalmis!

Oloneuvos ei ole palvelutalo eikä siellä ole henkilökuntaa. Huoltoyhtiö huolehtii pihojen ja yhteistilojen siisteydestä sekä paljosta muusta, jotta Oloneuvosten elämä olisi huoletonta ja turvallista. Oloneuvoksen asukkaiden käytössä on runsaasti yhteisiä tiloja, mm. monitoimiaula, ravintolasali, harrastetiloja, hyvinvointihuone, kuntosali, saunat ja pesula. Palokan Ilona -seniorikorttelin toiminnanohjaajan palvelut ovat myös Oloneuvoksen asukkaiden käytössä.

 • TilaValmis
 • Osoite
  Lukutie 1, Palokka, Jyväskylä, 40270, PALOKKA
 • Valmistumisaika5/2017
 • Huoneistojen määrä55
 • TyyppiKerrostalo
 • LämmitysKaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
 • Kerroksia0
 • TonttiOma
 • EnergialuokkaC

Jaa sivu

Ota yhteyttä:

Marju Salmela

Marju Salmela

Myyntineuvottelija

SRV Keski-Suomi, Puistokatu 2 A, 4. krs, 40100 Jyväskylä

marju.salmela@srv.fi0400 308 498

Tarjoamme Oloneuvoksesta asunnon ostaville nyt 12 kk:n hoito- ja pääomavastikkeet tupaantuliaislahjana. Etu koskee 30.12. mennessä tehtyjä kauppoja.

Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

F 0621 h + kt42.5 m²55 374 €138 430 €Vapaa
Helppo elää ja asua

Helppo elää ja asua

Oloneuvoksen kotien suunnittelussa on huomioitu arjen toimintoja helpottavia ominaisuuksia ikääntyvien tarpeisiin. Taloon on helppo ja mukava tulla, kynnys ei ole korkea – jos sitä on lainkaan ja liiketunnistin sytyttää sisäänkäynnin valot. Kodista löytyy tilaa mahdollisten liikkumista helpottavien apuvälineiden käyttöön ja säilytykseen, pesutiloihin tehdään suihkun yhteyteen valmiiksi rakenteellisia tukia apuvälineiden turvallista kiinnittämistä varten. Keittiön koneet ja laitteet ovat nykyaikaisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä, kotien pintamateriaalit on helposti puhtaana pidettäviä ja kylpytilojen lattialaatoissa on liukastumista ehkäisevä pinta. Taloon tulee ovipuhelinjärjestelmä ja kiinteä internetyhteys.

Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Palokka on yksi Jyväskylän vetovoimaisimpia ja nopeimmin kasvavia alueita. Upea sijainti Palokkajärven läheisyydessä, monipuoliset palvelut sekä hyvät liikenneyhteydet nostavat elämänlaatua. Palokassa eletään omassa rauhassa, ja kuitenkin vain viiden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta.
Täällä tunnelma on pikkukylämäisen leppoisa. Lähellä on kaikki, mitä hyvään elämään tarvitaan. Päivittäistavarakaupat löytyvät lähietäisyydeltä, samoin terveysasema ja hammashoitola. Kirjasto sijaitsee kulman takana. Parin kilometrin päästä, Palokan kauppakeskuksesta löytyy apteekki ja liuta erikoisliikkeitä.
Palokassa luonto on läsnä joka puolella. Hyvät ulkoilumahdollisuudet houkuttavat liikkumaan ja nauttimaan upeista rantamaisemista. Läheisellä Touruvuoren ulkoilualueella on valaistuja ulkoilureittejä ja upea luontopolku, joka esittelee alueen monimuotoista metsä-, kallio- ja suoluontoa.

Ladattavat materiaalit

Muita kohteitamme alueella

Ota yhteyttä:

Marju Salmela

Marju Salmela

Myyntineuvottelija

SRV Keski-Suomi, Puistokatu 2 A, 4. krs, 40100 Jyväskylä

marju.salmela@srv.fi0400 308 498