Espoon Keilaniemi

Espoon Keilaniemi

Espoon Keilaniemeen on suunnitteilla neljä asuintornitaloa

Kahteen ensimmäiseen tornitaloon suunnitellaan 32–36 kerrosta. Muodoltaan pyöreät tornit täydentävät alueen omaleimaista asuntorakentamista, mikä on ollut ympäristölle tunnusomaista puutarhakaupungin syntyajoista lähtien. Vaihtelevat tornien korkeudet tuovat kaupunkikuvaan elävyyttä. Suunnitteilla oleviin pyöreisiin torneihin asunnot avautuvat mahdollisimman monipuolisesti ympäröivään maisemaan. Asuntoja tulee olemaan runsaasti eri kokoisia, 1h - 4h huoneistoihin. Tornin huoneistoihin on luotavissa persoonallinen ja mieleinen koti, tarjoamillamme laadukkailla materiaaleilla. Yhteiset kerho- ja saunatilat on suunnitteilla sijoittaa noin tornin yläosaan.

Jätä meille yhteystietosi ja ilmoittaudu asiakasrekisteriimme antamalla yhteystietosi alla olevasta Ilmoita yhteystietosi -linkistä. Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja rastita kohta Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla. Näin saat tietoa ensimmäisen tornitalon suunnittelun etenemisestä.

  • TilaSuunnitteilla
  • Osoite
    Keilaniemi, Tapiola, Espoo, 02100, ESPOO
  • Huoneistojen määrä0
  • TyyppiKerrostalo
  • Kerroksia0
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

REDI Living Lab, Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

REDI Living Lab, Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

Hakuehdoilla ei löytynyt yhtään asuntoa.

Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Neljä asuintornia rakennetaan Keilarannan modernin yrityskeskittymän naapurustoon, josta muodostuu tornien myötä elävä ja monipuolinen kokonaisuus. Keilaniemi sijaitsee Tapiolan viihtyisän puutarhakaupungin ja Otaniemen tiedealueen läheisyydessä. Tornien vieressä kulkeva Kehä 1 sijoitetaan puistokannen alle. Metron ja raide-jokerin valmistuttua on alueella myös erinomaiset julkiset kulkuyhteydet.