Asumi – urban happiness

Asumi: asumisen palvelut Kalasataman asuintornien asukkaille

Uuden kaupunkilaisuuden ytimessä on helppo ja sujuva arki. Asumi-palvelu luo uudenlaista asumiskokemusta yhdistämällä palveluntarjoajat ja asukkaat helposti käytettävällä alustalla. Asumi on digitaalinen palvelu, joka yhdistää talon viestinnän, tilojen varaamisen ja asumisen palvelujen verkkokaupan.

Aulapalvelu

Aulan palvelukoordinaattorit ylläpitävät korkeatasoisen asumisen aulapalvelua. Koordinaattorit toimivat kaiken keskipisteessä asuintornin ensimmäisessä kerroksessa. Koordinaattorit palvelevat mm. seuraavissa asioissa: asukasneuvonta ja tiedottaminen tiloihin ja palveluihin liittyen, vastaanottopalvelut, REDI-yhteistyö, yhteistilojen varaukset ja siisteys  aulan aukioloaikoina.

Kodin palveluita ovat kotisiivous, handyman- ja catering-palvelut.

Kumppaneiden palveluina tarjotaan pesulapalveluja, lemmikin hoitoa sekä ruokaostoksten toimitusta suoraan kotiin.

Ajantasaista viestintää

Ajantasaista viestintää

Asumissa näkyy tornin asukastiedotteet ja sen kautta voi lähettää viestejä huoltoyhtiölle ja aulapalveluun.
Asumiseen liittyvät tarpeelliset tiedot, kuten yhteistilojen käyttösäännöt, pelastussuunnitelma, lajitteluohjeet sekä tiedot oman asunnon varustelusta käyttöohjeineen, löytyy helposti käyttöliittymästä.

Yhteistilat helposti käyttöön

Yhteistilat helposti käyttöön

Asumin kautta voi muutamalla klikkauksella varata ja maksaa yhteistilojen, saunojen ja pesulavuorojen varauksia. Asumi keskustelee asuintornin iLOQ-lukitusjärjestelmän kanssa siten, että vain asukkailla on kulkuoikeus varattuun tilaan oikeaan aikaan.

Kotisiivous - tuttu talotiimi apunasi

Kotisiivous - tuttu talotiimi apunasi

Tornien talotiimi tarjoaa kotisiivouksia vaivattomasti ja luotettavasti. Asukas voi tilata räätälöidyn, jatkuvan palvelun tai kertasiivouksen helposti Asumin kautta. Talotiimiltä saa ammattimaista apua siivoukseen, eikä tarvitse huolehtia siivousvälineistä tai siivoojaan sisään päästämisestä.

Handyman on arjen apuna

Handyman on arjen apuna

Ovatko taulut vieläkin muuttolaatikoissa? Odottavatko huonekalut kokoamista? Tarvitaanko apua kodin pienissä muutostöissä? Talotiimin handymanilta saa apua arjen pieniin korjaustöihin. Handymanin voi kutsua kotiin auttamaan vaikka taulutelevision kiinnittämisessä seinälle, lampun vaihdossa tai verhojen ripustamisessa.

Catering - tarjoilut yhteistiloihin

Catering - tarjoilut yhteistiloihin

Maija's Catering REDIn kauppakeskuksesta toimittaa laadukkaat tarjoilut tilaisuuksiin. Tarjoilut odottavat tilassa tarjoiluvalmiina, joten ei tarvitse huolehtia pitopalvelun ohjeistamisesta. Tarjoiluja voi tilata asuintornin yhteistiloihin.

Lemmikkien hoito

Lemmikkien hoito

Tassuvahti tarjoaa helppoa ja joustavaa hoitoa lemmikeille kokeneiden lemmikinhoitajien avulla. Palvelut ovat mm. säännöllistä ulkoilutusapua, kissoille kotikäyntejä ja koirille yön yli hoitoa asiakkaan tai hoitajan omassa kodissa. Asukas pääsee tutustumaan tassuvahtiin etukäteen ja näin varmistaa, että kaikki sujuu toivotulla tavalla.

Pesulapalvelut

Pesulapalvelut

SOL Pesulassa puhdistuvat osaavissa käsissä kaikki arki- ja juhlavaatteet sekä kodin tekstiilit. Vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen SOL huoltaa vaatteet ja tekstilit materiaalien vaatimalla tavalla ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asukas vie pyykit aulaan ja noutaa ne puhtaina aulasta.

Ruokaostokset kotiin

Ruokaostokset kotiin

K-Supermarket REDI toimittaa verkkokaupasta tehdyt ostokset helposti kotiovelle tai halutessaan asukas voi noutaa ostokset parkkihallin lokerikosta.